ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΗ Ευριδίκη ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις της λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας

Η Ευριδίκη ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις της λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας. 

Όλες τις εμφανίσεις της αναγκάστηκε να ακυρώσει η Ευριδίκη, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρεί εδώ και δέκα μέρες, όπως η ίδια αποκαλύψε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. 

Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το πρόβλημα που προέκυψε κατά τη διάρκεια πτήσης, το οποίο και είναι η αιτία που όπως ανακοίνωσε θα αναβάλει όλες τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις τόσο σε Κύπρο όσο κα σε Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια έγραψε τα εξής: «Τις τελευταίες 10 μέρες αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με οξύ τραυματισμό ακοής που προκλήθηκε από βαρότραυμα κατά τη διάρκεια πτήσης. Δυστυχώς, μετά από σύσταση των γιατρών μου, αναγκάζομαι να αναβάλω όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις μου στην Ελλάδα και την Κύπρο, έως ότου επουλωθεί το τραύμα. Υπόσχομαι ότι θα ολοκληρώσουμε τις εμφανίσεις μας στη Σφίγγα, με τους υπέροχους καλεσμένους μου, μέσα στην καινούργια χρονιά και θα σας ενημερώσω σχετικά με τις εμφανίσεις μου στην Κύπρο αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα το συντομότερο δυνατό»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS