Η Γιάννα Τερζή απαντά γιατί έκανε την ευχή να κερδίσει η Βουλγαρία!

Η Γιάννα Τερζή απαντά γιατί έκανε την ευχή να κερδίσει η Βουλγαρία!

Η Γιάννα Τερζή απαντά γιατί έκανε την ευχή να κερδίσει η Βουλγαρία!

Η Ελλάδα, με εκπρόσωπο τη Γιάννα Τερζή δεν κατάφερε δυστυχώς να περάσει στον τελικό της φετινής Eurovision.

Με την Ελένη Φουρέιρα να συγκαταλέγεται στα δυνατά φαβορί του διαγωνισμού, θα περίμενε κανείς να έχει και την πλήρη υποστήριξη της Γιάννας Τερζή. Η εκπρόσωπος της ελληνικής συμμετοχής όμως έκανε ένα Instagram story με την εκπρόσωπο της Βουλγαρίας, στην οποία μάλιστα ευχήθηκε να νικήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο μήνυμα της Γιάννας Τερζή: «Μην νομίζετε πως είμαι εξαφανισμένη» (βίντεο)

Η ίδια η Γιάννα καταφθάνοντας στο αεροδρόμιο δήλωσε «Ήταν το πρώτο σοκ λίγο άβολο και η πρώτη μέρα, αλλά τώρα γύρισα στην Ελλάδα, στο σπίτι μου, στη χώρα μου που το τραγούδι είναι νούμερο ένα ακόμα. Εντάξει, όλα καλά. Από τη μέρα που φτάσαμε στην Πορτογαλία, μόνο παλεύαμε για να πάρουμε τα δεδομένα που υποτίθεται ότι είχαμε συμφωνήσει μήνες πριν και γενικότερα από τότε που είχαμε ξεκινήσει να κάνουμε τις προτάσεις μας για τη σκηνική παρουσία. Αυτό που είδατε ήταν αυτό που καταφέραμε μετά από πάρα πολύ προσπάθεια και από αυτά που ήταν αυτοί διατεθειμένοι να μας δώσουν. Προσαρμόσαμε την εμφάνισή μας σύμφωνα με αυτά που μπορούσαν να γίνουν στη σκηνή»

«Η Κύπρος είναι δεδομένο ότι θέλω να πάμε καλά, η μία υποστηρίζουμε την άλλη από την αρχή, δεν γίναμε γραφικοί μεταξύ μας -γιατί μην ξεχνάτε ότι η Ευρώπη λέει συνέχεια ότι είμαστε γραφικοί και δίνουμε τα 12αρια μας- το κρατήσαμε σε πιο ήπιους τόνους» σημείωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δακρυσμένη και εκνευρισμένη η Γιάννα Τερζή μετά τον αποκλεισμό στη Eurovision (βίντεο)

«Η Βουλγαρία ήταν η μοναδική χώρα που όταν αποκλειστήκαμε ήρθαν στο καμαρίνι και έκλαιγαν τα παιδιά μαζί μας. Ήθελα να τους δώσω μια πολύ μεγάλη ευχή, χωρίς να είναι κυριολεκτική αναγκαστικά, ο ένας λέγαμε στον άλλον ότι θα κερδίσεις εσύ. Γίναμε φίλοι με τόσους τραγουδιστές, μου αρέσουν και άλλα τραγούδια. Με την Ελένη Φουρέιρα μίλησα χθες στο τηλέφωνο, της ευχήθηκα καλή επιτυχία και μου είπε μη τυχόν και σε ξαναδώ στεναχωρημένη. Κρίθηκα σε μια λάθος εμφάνιση».

Πηγή : Like.com.cy/ peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *