Η Gucci θέλει να κάνει επίδειξη μόδας μπροστά στον Παρθενώνα

Η Gucci θέλει να κάνει επίδειξη μόδας μπροστά στον Παρθενώνα

Η Gucci θέλει να κάνει επίδειξη μόδας μπροστά στον Παρθενώνα

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο διάσημος οίκος μόδας κατέθεσε αίτημα για διοργάνωση fashion show την 1η Ιουνίου μπροστά από τον Παρθενώνα στην Εφορία Αρχαιοτήτων Αθηνών.

Το αίτημα της Gucci να κάνει επίδειξη μόδας στον Παρθενώνα θα συζητήσει την Τρίτη στη συνεδρίασή του το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η εισήγηση της Εφορίας προς το ΚΑΣ είναι αρνητική γιατί ο χαρακτήρας και η σπουδαιότητα του μνημείου δεν επιτρέπουν την παραχώρησή του για εκδηλώσεις.

Η γνωμοδότηση του ΚΑΣ θα καταλήξει στην υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, η οποία και θα έχει τον τελευταίο λόγο για το αίτημα του διάσημου οίκου.

Σύμφωνα πάντως με στελέχη της αρχαιολογικής υπηρεσίας το αίτημα αφορά ένα κανονικό ντεφιλέ με πασαρέλα και μουσική.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Gucci εκφράζει την «αγάπη» της για την αρχαία Ελλάδα, καθώς στην καμπάνια της με το όνομα «Διόνυσος» ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram τρία βίντεο στα οποία ο Διόνυσος εμφανίζεται με πολύχρωμο σορτς, γυναικεία τσάντα και λουλούδι στο αυτί. Σε ένα άλλο φωτογραφίζει τον εαυτό του τραβώντας selfie με το κινητό και μετράει την δημοφιλία των εικόνων του ανάλογα με τα «likes» που κερδίζει.

Από την άλλη, ο Κέκροπας μοιάζει ντυμένος χίπις, ο Ιλισσός φορά γυναικεία αξεσουάρ και η Καλλιρρόη κρατά ένα iPhone.

 

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *