Η γυμνή φωτογραφία πρωταγωνιστή του «Τατουάζ» στο Instagram

Η γυμνή φωτογραφία πρωταγωνιστή του «Τατουάζ» στο Instagram

Η γυμνή φωτογραφία πρωταγωνιστή του «Τατουάζ» στο Instagram

Μια αποκαλυπτική φωτογραφία μοιράστηκε στο Instagram πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Τατουάζ». Ο ηθοποιόςέκανε γυμνός μπάνιο στη θάλασσα πριν λίγες μέρες και δεν δίστασε να δημοσιεύσει και φωτογραφία του στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κεραυνοβόλος έρωτας στο πλατό για ηθοποιό του Τατουάζ!

Ο λόγος για τον Λάζαρο Βασιλείου, που υποδύονταν τον αστυνομικό Σάκη στον πρώτο κύκλο της σειράς του Alpha και ερωτεύτηκε την Όλγα η οποία πια είναι ερωτευμένη με τον Στέφανο.

Ο Λάζαρος Βασιλείου μπορεί να μην τον βλέπουμε τώρα στο «Τατουάζ», αλλά ποιος ξέρει αν θα τον δούμε παρακάτω στην πετυχημένη σειρά του Alpha, δημοσίευσε γυμνή του φωτογραφία και η Ελένη Βαίτσου ήταν από τις πρώτες που έσπευσαν να σχολιάσουν και του έγραψε στο instagram:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύπρια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ» είναι ερωτευμένη (εικόνες)

«Έδωσες σε κάποιον από τους εκεί γυμνούς να σε βγάλει φωτό βρε σατανα;» Και της απάντησε : «Δυστυχώς ήμουν μόνος… οπότε άφησα το κινητό στον βράχο με timer! Αφού δεν ήσουν κι εσύ κάπου κοντά να με βγάλεις»!

Και η Ελένη του σχολίασε: “ το σκ??”. “Όχι καθημερινή” απάντησε ο ηθοποιός! Πάντως ο Λάζαρος και ταλαντούχος ηθοποιός είναι και καλογυμνασμένος! Ε, κορίτσια;

Πηγή : Like.com.cy/ gossip-tv.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *