ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

GOOD LIFEΥΓΕΙΑΗ Halle Berry αποκάλυψε με ποιο είδος γυμναστικής διώχνει το άγχος...

Η Halle Berry αποκάλυψε με ποιο είδος γυμναστικής διώχνει το άγχος και την αρνητική ενέργεια

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι που μας βοηθούν να απαλλαγούμε από το άγχος βέβαια εξαρτάται από εμάς κατά πόσο το ψάχνουμε ή επιλέγουμε τις εύκολες λύσεις. 

Για παράδειγμα η Halle Berry ακολουθεί μια συγκεκριμένη ρουτίνα γυμναστικής, κάτι που την βοηθάει στο να χαλαρώνει και να διώχνει το άγχος.  

Όπως είπε η όμορφη ηθοποιός, έχει βάλει στη ζωή της την «stretching yoga», μια μέθοδος η οποία την βοηθάει πολύ ώστε να καταπολεμήσει το άγχος. Μάλιστα, όπως πρόσθεσε η ίδια την βοηθάει πολύ ένας εξειδικευμένος yoga τροχός, ο οποίος είναι ιδανικός για να κάνει stretching και να χαλαρώνει.

«Η τρέχουσα κατάσταση στη χώρα και σε όλο τον κόσμο, καλλιεργεί τον φόβο μέσα μας. Αλλά, πάντα υπάρχουν τρόποι που μπορούμε να υιοθετήσουμε και να καταπολεμήσουμε όλα τα αρνητικά συναισθήματα και την αβεβαιότητα. Εστιάζοντας όλη την προσοχή στο σώμα μου και τις λειτουργίες του με τη βοήθεια της yoga, έχω καταφέρει να μειώσω σημαντικά τα επίπεδα του άγχους και την αρνητική ενέργεια στη ζωή μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Halle Berry. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS