Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για σοβαρά κακουργήματα

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για σοβαρά κακουργήματα

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για σοβαρά κακουργήματα

Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Πέτρος Καϊμακάμης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Με το Καλημέρα», αποκάλυψε ότι άγνωστοι χάκαραν τα προφίλ του τραγουδιστή στα social media, με αποτέλεσμα να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα του.

«Είναι πρόωρο να πούμε οτιδήποτε αυτή τη στιγμή. Με σεβασμό στη μνήμη του Παντελή, πρέπει να διαπιστωθούν τα πραγματικά αίτια», είπε ο δικηγόρος Πέτρος Καϊμακάμης και πρόσθεσε:

«Κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων επικίνδυνων δραστών για σοβαρά κακουργήματα όπως είναι: απάτη με υπολογιστή, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας κλπ. Ξεκινά μια σοβαρή προσπάθεια για να διακριβωθούν τα πραγματικά στοιχεία των δραστών αυτών. Έχουμε έρθει σε επαφή με τη δίωξη οικονομικού εγκλήματος».

Ο δικηγόρος διέψευσε επίσης τη φήμη ότι κλάπηκε το κινητό του Παντελή Παντελίδη: «Δεν ισχύει ότι κλάπηκε το κινητό. Το κινητό παραδόθηκε την ημέρα που έγινε το τραγικό αυτό συμβάν στον αδερφό του Παντελή»

Για τα αίτια του θανάτου του τραγουδιστή, τόνισε ότι δεν υπάρχει ακόμη επίσημο πόρισμα: «Eίναι φήμες και δεν βασίζονται στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχει κανένα επίσημο πόρισμα. Είμαι σε θέση να σας ενημερώσω, ότι οι πραγματογνώμονες, είναι σοβαροί επιστήμονες και θα απαιτηθεί πάρα πολύς χρόνος για να καταλήξουν σε συμπεράσματα. Καταθέσαμε αίτηση στην Τροχαία Ελληνικού με την οποία ζητάμε να τεθούν κάποια ερωτήματα που έχουν σχέση με τα τεχνικά αίτια του ατυχήματος αφενός και αφετέρου να ανακληθούν τα δεδομένα από τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου»

Όσο για τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Παντελής Παντελίδης, δεν πάτησε ποτέ φρένο, είπε: «Αυτά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα!». Και πρόσθεσε: «Το προέχον στη περίπτωση αυτή είναι να διακριβωθούν επιστημονικά τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του Παντελή. Όχι το ατύχημα… Δηλαδή, πρέπει να δούμε αν οι μπάρες είχαν τοποθετηθεί στο σωστό ύψος, αν τα υλικά από τα οποία απαρτίζονταν ήταν σύμφωνα με το νόμο».

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *