Η Ινδή Ριάνα – Η γυναίκα που έγινε viral λόγω της ομοιότητάς της με την pop star (εικόνες)

Η Ινδή Ριάνα – Η γυναίκα που έγινε viral λόγω της ομοιότητάς της με την pop star (εικόνες)

Η Ινδή Ριάνα – Η γυναίκα που έγινε viral λόγω της ομοιότητάς της με την pop star (εικόνες)

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει ανθρώπους που μοιάζουν εκπληκτικά σε διάσημους σταρ. Πρόσφατα τα media διεθνώς ανακάλυψαν τη σωσία της Ριάνα, η οποία κατάγεται από το Νέο Δελχί και ονομάζεται Renne Kujur.

Οι φωτογραφίες της Renee Kujur έχουν γίνει viral λόγω της ομοιότητάς της με την απόλυτη σταρ της ποπ και εκείνη δείχνει να το απολαμβάνει για έναν απλούστατο λόγο: γιατί η ομοιότητά της με την τραγουδίστρια πλέον της έχει ανοίξει πόρτες στο μόντελινγκ που παρέμεναν κλειστές για καιρό.

H Rihanna

Πριν γίνει αντιληπτή η ομοιότητα της Renee με την Rihanna, η πρώτη δυσκολεύοταν να κλείσει επαγγελματικές φωτογραφίσεις και συμμετοχές στο catwalk λόγω του χρώματος του δέρματός της. Φωτογράφοι και make up artists συνήθιζαν να ρετουσάρουν τις φωτογραφίες της Renne για να δείχνει η επιδερμίδα της πιο ανοιχτόχρωμη.

Ομως, όλα άλλαξαν όταν άνθρωποι από την βιομηχανία της μόδας άρχισαν να παρατηρούν ότι μοιάζει εκπληκτικά με την σταρ της ποπ. «Ηταν δύσκολο να κλείνω δουλειές λόγω της βαθιάς ριζωμένης στο μυαλό προκατάληψης των ανθρώπων… Ομως ο «παράγοντας- Rihanna» ήταν καθοριστικός και έγινε ευλογία. Πλέον οι φωτογράφοι λένε στους πελάτες τους ότι μοιάζω με τη Rihanna. Ετσι είναι ευκολότερο να τους πείσουν. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η Rihanna είναι όμορφη. Με κάποιον τρόπο η Rihanna έχει αλλάξει τη μοίρα μου. Θα ήθελα να την συναντήσω και να την ευχαριστήσω».

A post shared by badgalrenee (@badgalrene) on

https://www.instagram.com/badgalrene/?utm_source=ig_embed

Πηγή : Like.com.cy/ bovary.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *