Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκλειστικά στο Down Town

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκλειστικά στο Down Town

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκλειστικά στο Down Town

Μην χάσετε την αποκλειστική συνέντευξη της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο σημερινό Down Town που κυκλοφορεί με το Φιλελεύθερο. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια στην πρώτη συνέντευξή της μετά την αποχώρηση από το Survivor, μιλάει για την κόντρα της με τον Στέλιο Χανταμπάκη, αναφέρεται στο περιστατικό με το μαγιό, στον Αγγελόπουλο και αποκαλύπτει το κλίμα στην ομάδα των Διάσημων.

Διαβάστε ένα απόσπασμα:

Αλήθεια, τι εικόνα έχεις σχηματίσει για τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

Δεν είχα πολύ χρόνο για να τον γνωρίσω σε βάθος. Τελευταία, όμως, ήρθαμε αρκετά κοντά. Από το λίγο που κάναμε παρέα, κατάλαβα ότι ο Γιώργος είναι ένα παιδί έξυπνο, λογικό, ευγενικό και αγωνιστής πάνω απ’ όλα. Είναι συγκροτημένος κι έχει πείσμα μέσα του. Ξέρει τι θέλει από τη ζωή του. Όταν παρεξηγηθήκαμε μία φορά, το λύσαμε αμέσως. Και ποτέ δεν τον ψήφισα, γιατί έβλεπα το πόσο χρήσιμος ήταν για την ομάδα μας.

Ήταν στρατηγική, πιστεύεις, να ψηφίζει η ομάδα σου για αποχώρηση κάθε φορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ όταν έπρεπε να στείλετε έναν παίκτη στους «Μαχητές» δώσατε τον Γιάννη Σπαλιάρα;

Νομίζω, πάντως, πως δεν θα έδιναν ποτέ έναν δυνατό παίκτη. Έτσι πιστεύω… Όταν μας ανακοίνωσε  ο Σάκης Τανιμανίδης το ατύχημα, αυτοπροτάθηκα να πάω στους «Μαχητές». Γιατί, η αντίπαλη ομάδα είχε χάσει δυο δυνατούς της παίκτες. Ήθελα, λοιπόν, να πάω και να βοηθήσω. Το ζήτησα από την ομάδα μου. Δεν το έκαναν και έστειλαν τον Σπαλιάρα.

Γιατί ανταλλάξατε πράγματα με τους ντόπιους, για να πάρετε φαγητό; Τόσο πολύ πεινούσατε;

Μα, πεινάγαμε! Άσε που δεν χρήζει ανάλυσης όλο αυτό το θέμα με το φαγητό, γιατί είναι πολύ απλό. Φτάσαμε σε ένα σημείο να πεινάμε πολύ και σκεφτήκαμε κι αυτό. Μπορεί να ήταν εκτός κανονισμών, όμως, ειδικά την πρώτη φορά ένιωσα ότι ζω πραγματικό «Survivor». Δηλαδή, για την επιβίωσή του κάποιος θα φτάσει και σε αυτό το σημείο. Δεν έγινε μία φορά και όχι μόνο από έναν άνθρωπο. Πάντως, το σίγουρο ήταν ένα: «Όλοι μαζί τα φάγαμε!» (γελάμε). Αυτό είναι αλήθεια. Φάγαμε όλοι μαζί.

Περισσότερα στο σημερινό Down Town

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *