ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΜΟΔΑFASHION NEWSΗ JLo ως μια σύγχρονη βασίλισσα στη Βενετία για το Dolce &...

Η JLo ως μια σύγχρονη βασίλισσα στη Βενετία για το Dolce & Gabbana Alta Moda show

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Λατίνας σταρ που έγινε (δικαιωματικά) viral.


Στην Βενετία βρίσκεται αυτές τις μέρες η Jennifer Lopez για τις ανάγκες του Dolce & Gabbana Alta Moda show. Ένα εντυπωσιακά βασιλικό show για την παρουσίαση της νέας συλλογής Dolce & Gabbana που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστούν.

Με έναν μαγικό τρόπο τα πράγματα μεταφέρθηκαν από τον Domenico Dolce και τον Stefano Gabbana σε ένα παράλληλο σύμπαν. Σε εκείνο που πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η μόδα. Η τέχνη. Η μαγεία της δημιουργίας.

«H Piazzetta San Marco είναι το μέρος όπου οι επισκέπτες της πόλης καλούνταν κάποτε να θαυμάσουν τη μεγαλοπρέπεια της Serenissima και είναι κατά συνέπεια ένα από τα μέρη με τους πιο διάσημους και ξακουστούς θησαυρούς της Βενετίας» – Dolce & Gabbana Instagram


Μέσα σε αυτό το σκηνικό, η Jennifer Lopez εμφανίστηκε ως επίτιμη καλεσμένη, αλλά ντύθηκε ως μία πραγματική βασίλισσα που μεταφέρθηκε μέσα από μία πύλη από το παρελθόν στο μέλλον φέρνοντας μαζί της όλα τα στολίδια και τα κεντήματα στα ρούχα του σήμερα. Ένα look αποτελούμενο από ένα μαύρο baroque floral παντελόνι, ένα crop top με κρύσταλλα και μία επιβλητική κάπα από πράσινο μετάξι.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS