Η Καλομοίρα αποκαλύπτει: «Δεν είναι πάντα όλα ρόδινα σε έναν γάμο»

Η Καλομοίρα αποκαλύπτει: «Δεν είναι πάντα όλα ρόδινα σε έναν γάμο»

Η Καλομοίρα αποκαλύπτει: «Δεν είναι πάντα όλα ρόδινα σε έναν γάμο»

Οκτώ χρόνια γάμου συμπληρώνουν σε δύο μήνες η Καλομοίρα και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης και η τραγουδίστρια μίλησε σε συνέντευξή της για τον γάμο τους στο περιοδικό People.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Καλομοίρα έκανε το πιο hot κούρεμα για το 2018 (εικόνες)

Όπως αποκάλυψε, δεν είναι πάντα όλα ρόδινα στον γάμο τους: «Η οικογένεια που δημιουργήσαμε με τον Γιώργο ήταν όνειρο ζωής για εμένα. Λατρεύω τα παιδιά μου και απολαμβάνω τον ρόλο μου ως μαμά. Βέβαια, όπως σου είπα και πριν, υπήρξαν και δυσκολίες. Δεν είναι όλα ρόδινα σε ένα γάμο. Και όταν ακούω πως παντρεμένα ζευγάρια αποφασίζουν να χωρίσουν, δεν μου κάνουν εντύπωση, γιατί η καθημερινότητα φέρνει φθορά και το ζευγάρι πρέπει να είναι πολύ δεμένο για να αντιμετωπίσει όσα προκύπτουν. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι κάτι εύκολο και θέλει προσπάθεια και από τους δυο. Ο γάμος δεν είναι παραμύθι, ούτε κι εγώ μεγάλωσα σε παραμύθι. Αλλά πείσμωσα και είπα μέσα μου πως “εγώ θα φτιάξω το όνειρό μου”. Η ευτυχία και η οικογενειακή ηρεμία είναι κάτι για το οποίο παλεύω καθημερινά».

Αναφερόμενη στις εγκυμοσύνες της, είπε: «Είχαμε εντάσεις και στις δύο εγκυμοσύνες μου. Είμαι η χειρότερη εγκυμονούσα του κόσμου! Οι ορμόνες μου πάνε στο Φεγγάρι και τσακώνομαι με όλους γιατί νιώθω σαν αγελάδα, κάνω εμετούς και πονάω. Με λίγα λόγια, είμαι στα χάλια μου και δεν έχω όρεξη για τίποτα. Οπότε δεν έχω ενέργεια, αφήνομαι κάπως εμφανισιακά και πολλές φορές είχε τύχει να έχουμε ένταση με τον Γιώργο για λόγους που δεν είχαν και τόση ουσία, αλλά και πάλι τα βρίσκαμε μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο Γιώργος με τον τρόπο του ήταν συνεχώς δίπλα μου και στις δύο εγκυμοσύνες μου, παρόλο που κανένας άντρας δεν μπορεί να κατανοήσει πλήρως την ψυχοσύνθεση μιας εγκύου. Οπότε συμβουλεύω όλες τις γυναίκες να μοιράζονται τα της εγκυμοσύνης με τις φίλες, τις μαμάδες και τις αδελφές τους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τις αγαπούν οι άντρες τους. Απλά δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την αλλαγή που συμβαίνει στο γυναικείο σώμα και όλα όσα φέρνει αυτή η αλλαγή στην αυτοπεποίθησή μας»

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *