Η Katy Perry ηχογράφησε το «Waving Through A Window» από το μιούζικαλ «Dear Evan Hansen»

Η Katy Perry ηχογράφησε το «Waving Through A Window» από το μιούζικαλ «Dear Evan Hansen»

Η Katy Perry ηχογράφησε το «Waving Through A Window» από το μιούζικαλ «Dear Evan Hansen»

Τον προσωπικό τόνο της προσθέτει η Katy Perry στην παράσταση «Dear Evan Hansen».

Η Katy Perry ηχογράφησε τη δική της έκδοση για το τραγούδι «Waving Through A Window» από το πολυβραβευμένο μιούζικαλ «Dear Evan Hansen» του Broadway.

Βραβευμένο με έξι Tony Awards, μεταξύ των οποίων για το «Καλύτερο Μιούζικαλ», το «Dear Evan Hansen» έχει χαρακτηριστεί ως από τα πιο αξιοσημείωτα έργα στην ιστορία των θεατρικών μιούζικαλ.

Συγχρόνως βαθιά προσωπικό και ιδιαίτερα σύγχρονο, το «Dear Evan Hansen» είναι ένα νέο αμερικανικό μιούζικαλ για τη ζωή και τον τρόπο με τον οποίον τη ζούμε, βασισμένο στο σενάριο του Steven Levenson.

Τα τραγούδια της παράστασης υπογράφουν οι Benj Pasek και Justin Paul, στιχουργοί του θριαμβευτικού «La La Land» και δημιουργοί επίσης των τραγουδιών στο επιτυχημένο «The Greatest Showman».

Το «Dear Evan Hansen» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2015 και έκανε πρεμιέρα στο Broadway το Δεκέμβριο του 2016.

Το μιούζικαλ αφηγείται την ιστορία του Evan Hansen, ενός μαθητή Λυκείου με σοβαρό κοινωνικό άγχος, το οποίο εμποδίζει την ικανότητά του να συνδέεται με άλλους ανθρώπους και να κάνει φίλους.

Μετά την αυτοκτονία ενός από τους συμμαθητές του, κατασκευάζει ένα ψέμα που τον φέρνει ακούσια πιο κοντά στην οικογένεια του συγκεκριμένου συμμαθητή, επιτρέποντάς του, επίσης, να αποκτήσει το δικό του λόγο ύπαρξης.

Η deluxe έκδοση για το άλμπουμ με τα τραγούδια του «Dear Evan Hansen» κυκλοφορεί από την Atlantic Records / Warner Music, περιέχοντας ακυκλοφόρητες δημιουργίες, που ερμηνεύει το τρέχον καστ της παράστασης, και τραγούδια από το πρωτότυπο και βραβευμένο με Grammy άλμπουμ της παράστασης.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και η ερμηνεία της Katy Perry στο «Waving Through A Window».

Πηγή : hit-channel.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *