Η Kylie Jenner μόλις αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της

Η Kylie Jenner μόλις αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της

Η Kylie Jenner μόλις αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Kylie Jenner φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. H star  δεν παραλείπει να μοιράζεται φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

Η Jenner τον τελευταίο ενάμιση μήνα μας έκανε να αναθεωρήσουμε αρκετά την άποψη μας για εκείνη, καθώς η ευαίσθητη και τρυφερή πλευρά που έβγαλε προς τα έξω, ομολογούμε πως μας συγκίνησε ιδιαίτερα.

Ιδιαίτερη εντύπωση μάλιστα μας προκάλεσε το γεγονός, του πόσο γρήγορα κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη της. Η ίδια σε μία online συνέντευξη που έδωσε στο Twitter -ουσιαστικά απαντούσε σε ερωτήσεις των fans της- αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της στην μικρή και γλυκύτατη Stormi πήρε συνολικά 19 κιλά.

Και είναι αρκετά είναι η αλήθεια. Όπως όμως σου αναφέραμε στο παρελθόν, η 20χρονη έχασε σχεδόν τα μισά από αυτά σε διάστημα τριών εβδομάδων (16 κιλά για την ακρίβεια) από την γέννηση της κόρης της. Μάλιστα αν τη δεις στη φωτογραφία που κοινοποίησε η Khloe Kardashian στο Instagram account της, από το baby shower που διοργάνωσε πριν από μερικές ημέρες, θα δεις πως τα πόδια της είναι αρκετά αδύνατα.

Να σου αναφέρουμε επίσης, πως στην «συνέντευξη» αυτή η Kylie αποκάλυψε πως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα νόμιζε πως το μωράκι που θα γεννήσει είναι αγόρι και πως εξεπλάγη αρκετά όταν έμαθε πως είναι κοριτσάκι.

Πηγή : Like.com.cy/queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *