Η Λεμεσός τιμά τη μνήμη του Μάριου Τόκα με μια μεγάλη συναυλία

Η Λεμεσός τιμά τη μνήμη του Μάριου Τόκα με μια μεγάλη συναυλία

Η Λεμεσός τιμά τη μνήμη του Μάριου Τόκα με μια μεγάλη συναυλία

Εννιά χρόνια έχουν περάσει από την τεράστια απώλεια του Μάριου Τόκα και η Λεμεσός τιμά τη μνήμη του αξέχαστου και σπουδαίου μουσικοσυνθέτη με μια μεγάλη συναυλία, την Πέμπτη 1η Ιουνίου και ώρα 8.30 μ.μ. στο στάδιο του Λανιτείου στη Λεμεσό.

Στην εκδήλωση μνήμης, εκτός των άλλων, θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τραγούδια-σταθμούς που σημάδεψαν την καλλιτεχνική πορεία του Μάριου Τόκα.

Θα συμμετάσχουν πολυμελές συγκρότημα και μόνιμοι συνεργάτες-τραγουδιστές του συνθέτη, όπως η Κατερίνα Κούκα, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Κώστας Χατζηχριστοδούλου οι οποίοι ερμήνευσαν κάποια από τα μεγαλύτερα τραγούδια του συνθέτη. Μαζί τους και η νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια Κατερίνα Παράσχου.

Επίσης, συγκινητική αναμένεται να είναι η συμμετοχή της χορωδίας του Τσιρείου Δημοτικού Σχολείου. Μαέστρος της ορχήστρας ο Γιώργος Παγιάτης, ενορχηστρωτής πολλών δίσκων του Τόκα.

Την εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη στηρίζουν ο Δήμος Λεμεσού και η Σχολική Εφορεία Λεμεσού.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *