ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣΗ Leonie Hanne μας δείχνει τα 5 boots trends που θα φορέσουμε...

Η Leonie Hanne μας δείχνει τα 5 boots trends που θα φορέσουμε όλες αυτό το χειμώνα

Ένας από τους λόγους, για τους οποίους οι γυναίκες λατρεύουμε τα παπούτσια είναι πως μας προσφέρουν άπειρες δυνατότητες. Υπάρχει δηλαδή ένα ζευγάρι παπουτσιών που είναι ιδανικό για κάθε περίσταση, ενώ μπορούμε πολύ εύκολα να πειραματιστούμε με το στιλ μας και να δοκιμάσουμε νέες τάσεις. Όποιο κι αν είναι το στιλ μας μάλιστα, είναι σίγουρο πως πάντα θα βρίσκουμε κάποιο trend που μας ταιριάζει και θα μας βοηθήσει να αναβαθμίσουν τα looks μας.

Ειδικά τώρα που έχουμε υποδεχτεί τη νέα χρονιά, η ανανέωση της συλλογής παπουτσιών μας είναι απαραίτητη. Τι χρειαζόμαστε; Μπότες και μποτάκια φυσικά. Ευτυχώς για εμάς, ο κόσμος της μόδας έχει φροντίσει για εμάς και ακόμα μία χρονιά οι τάσεις είναι πολλές και άκρως εντυπωσιακές.

Ποιες είναι όμως οι top τάσεις της μόδας για το 2021-2022 σε μπότες και μποτάκια; Η αγαπημένη μας fashion blogger Leonie Hanne λατρεύει τις μπότες και αυτό το διαπιστώνεις με μία βόλτα στο προφίλ της στο Instagram. Μάλιστα, μπορεί να είναι ακόμη Οκτώβρης, ωστόσο η ίδια φόρεσε τις μπότες και μας δείχνει τις 5 τάσεις που θα φορεθούν φέτος τον Χειμώνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS