Η Lorde προμηνύει νέα δισκογραφική δουλειά

Η Lorde προμηνύει νέα δισκογραφική δουλειά

Η Lorde προμηνύει νέα δισκογραφική δουλειά

Το νέο άλμπουμ της ετοιμάζει η Lorde.

Η Lorde γιόρτασε τη συμπλήρωση δύο ετών από τη κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ της, «Melodrama», και παράλληλα ενημέρωσε ότι ηχογραφεί τον επόμενο δίσκο της.

Το «Melodrama» κυκλοφόρησε στις 16 Ιουνίου 2017 από τις Lava / Republic Records / Universal Music και έκανε ντεμπούτο στην πρώτη θέση σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, αλλά και στην πατρίδα της Lorde, στη Νέα Ζηλανδία.

Το άλμπουμ απέσπασε εγκωμιαστικές κριτικές και βρέθηκε υποψήφιο για το «Άλμπουμ της Χρονιάς» στα Βραβεία Grammy το 2018.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της διεθνούς περιοδείας της, η Lorde έχει απομακρυνθεί τόσο από τα φώτα της δημοσιότητας όσο και από τα κοινωνικά δίκτυα. Ωστόσο επανεμφανίστηκε στο Instagram με αφορμή την επέτειο από την κυκλοφορία του «Melodrama».

«Το Melodrama κυκλοφόρησε σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια. Ήθελα να σας πω ευχαριστώ που πήρατε αυτόν τον δίσκο και τον κάνατε δικό σας», έγραψε η 22χρονη τραγουδίστρια.

Η καρδιά μου χτυπά δυνατά όταν σκέφτομαι την αγάπη σας για το άλμπουμ και την θέλησή σας να πάτε εκεί μαζί μου και να χορέψετε με τον τρόπο που χορέψαμε μαζί.»

«Την ημέρα που κυκλοφόρησε ήμουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου στη Νέα Υόρκη και έφτιαχνα όλη την ημέρα ένα παζλ. Ένιωθα τόσο κενή. Δεν ήξερα πραγματικά ακόμα ότι όταν δημιουργείς ένα άλμπουμ και γεμίζεις. μετά αδειάζεις όταν το κυκλοφορείς… και σιγά – σιγά σε γεμίζει ξανά», ανέφερε η Lorde.

«Ήμουν τόσο μωρό όταν έκανα αυτό το άλμπουμ. Έχουν μεσολαβήσει πολλά συναισθήματα και μαθήματα όλο αυτό τον καιρό. Νιώθω ότι μεγάλωσα λίγο από τότε», υποστήριξε.

Πηγή : www.hit-channel.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *