ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

BEAUTYΗ MAC παρουσιάζει τη νέα The Disney Cruella Collection με αφορμή την...

Η MAC παρουσιάζει τη νέα The Disney Cruella Collection με αφορμή την ομώνυμη ταινία

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΜΑC δημιουργεί μια συλλογή εμπνευσμένη από κάποιο χαρακτήρα της Disney. Όλες θυμόμαστε τις limited edition σειρές καλλυντικών, Aladdin, Cinderella και Maleficent. Κάπως έτσι τώρα έφτασε και η στιγμή της Cruella de Vil να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για την γνωστή εταιρεία καλλυντικών λανσάροντας τη συλλογή Disney Cruella με εννέα νέα προϊόντα προκειμένου να γιορτάσει την κυκλοφορία της ταινίας.

« Πρόκειται για μια glam σειρά που εκπέμπει attitude και αντιπροσωπεύει την νέα γενιά», δήλωσε χαρακτηριστικά για την εν λόγω συλλογή o make–up director της ΜΑC, Terry Barbe.

Η limited edition σειρά καλλυντικών περιλαμβάνει 9 διαφορετικά προϊόντα, αλλά και πινέλα για άψογη εφαρμογή του μακιγιάζ μας. Συγκεκριμένα, για τα μάτια, δημιουργήθηκε η απόλυτη παλέτα σκιών Cruella To Be Kind, η οποία διαθέτει κυρίως δροσερές αποχρώσεις από ασήμι, μπλε και μαύρο και γήινα χρώματα. Οι αποχρώσεις είναι ιδανικές για το ιδανικό smokey eye, όπως αυτό ακριβώς που έχει η Emma Stone στο τρέιλερ της ταινίας. Το διασκεδαστικό κιτ συνδέεται και αποσυνδέεται σε τέσσερα ξεχωριστά τμήματα, το καθένα με δύο αποχρώσεις για να μπορείς να πάρεις μαζί σου μόνο τις αποχρώσεις που επιθυμείς.

Στη συλλογή περιλαμβάνεται επίσης μια ειδική έκδοση Dual-Ended Pro Longwear Eye Liner. Στο ένα άκρο του βρίσκεται μια μαύρη απόχρωση που ονομάζεται  De-Vinyl, ενώ στο άλλο άκρο έχει τη λευκή απόχρωση,  Tightly Laced. Χρησιμοποίησε τη φωτεινή λευκή επένδυση στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων για να φωτίσεις τα μάτια ή ακριβώς στην εσωτερική γωνία για μια τολμηρή, μινιμαλιστική εμφάνιση.

Η συλλογή περιλαμβάνει ακόμη το συλλεκτικό ρουζ, το δίχρωμο -όπως τα μαλλιά της Cruella- Powder Blush Duo. Στην αριστερή πλευρά έχει μια ροζ απόχρωση, ενώ στη δεξιά μια ροδακινί τις οποίες μπορείς να αναμίξεις ή να εφαρμόσεις το ροζ στα μήλα και το ροδακινί στα κόκαλα για λάμψη.

Τέλος, η MAC προσθέτει συνολικά έξι νέες αποχρώσεις κραγιόν της κρεμώδους σφαίρας Matte Lipsticks και της Retro Matte Liquid Lipcolour.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS