Η Μέγκαν Μαρκλ «ανύπαρκτη» πίσω από την γεμάτη με αυτοπεποίθηση Κέιτ Μίντλετον! (εικόνες)

Η Μέγκαν Μαρκλ «ανύπαρκτη» πίσω από την γεμάτη με αυτοπεποίθηση Κέιτ Μίντλετον! (εικόνες)

Η Μέγκαν Μαρκλ «ανύπαρκτη» πίσω από την γεμάτη με αυτοπεποίθηση Κέιτ Μίντλετον! (εικόνες)

Αν και είναι συνηθισμένη να έχει τα φλας στραμμένα επάνω της και λόγω του επαγγέλματός της το οποίο εγκατέλειψε για να γίνει δούκισσα, η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν, όπως φάνηκε, τόσο έτοιμη για την πρώτη της εμφάνιση στο περίφημο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.

Όλη η βρετανική οικογένεια παρακολούθησε πρόσφατα από το μπαλκόνι του παλατιού τα αεροπλάνα που πέταξαν για τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, στο πλαίσιο της γιορτής Trooping the Color.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι επρόκειτο για μια διαδικασία εντελώς ξένη και άγνωστη για εκείνη, αλλά και ότι γνώριζε ότι τα ΜΜΕ θα στραφούν επάνω της και φυσικά ότι η σύγκριση με την Κέιτ Μίντλετον θα γινόταν, η Μέγκαν Μαρκλ ήταν νευρική και αγχωμένη.

Ενας ειδικός στην ανάγνωση χειλιών δήλωσε στη Mirror πως η νέα δούκισσα του Σάσεξ στην πραγματικότητα, στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, δεν ήταν σίγουρη για τον εαυτό της.

Ίσως ήξερε από πριν ότι η πρώτη σύγκριση με την Κέιτ Μίντλετον, στα ίσα, θα ήταν δύσκολη. Η Κέιτ Μίντλετον δεν ήταν πλέον έγκυος, όπως συνέβη τις τρεις προηγούμενες φορές που εμφανίστηκαν μαζί, και το Trooping the Colour δεν ήταν ο γάμος της Μέγκαν Μαρκλ, έναν γάμο που ένιωσε σαν τη δική της μεγάλη παράσταση, γνωρίζοντας ότι αυτή και μόνο αυτή ήταν στο επίκεντρο και ότι ακόμη και η δούκισσα του Κέιμπριτζ θα έκανε ένα βήμα πίσω για να μην της κλέψει την παράσταση (όπως και είχε κάνει φορώντας ένα σύνολο που είχε βάλει άλλες τρεις φορές στο παρελθόν).

Βέβαια, η Μέγκαν Μαρκλ δεν αντιμετώπισε όλα αυτά τα άγχη μόνη της. Σε αυτή την πρώτη μεγάλη δοκιμασία όπως αποδείχθηκε, είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι.

Σύμφωνα με τον ειδικό της Mirror, κάποια στιγμή ο πρίγκιπας Χάρι στράφηκε προς την Μέγκαν ρωτώντας την «όλα εντάξει;». «Ναι, εσύ;» του απάντησε εκείνη και ο πρίγκιπας έγνεψε καταφατικά. Τότε η Μέγκαν Μαρκλ παραδέχτηκε ότι ήταν «νευρική», με τον Χάρι να την ρωτά ξανά: «Είσαι εντάξει;».

Ο Χάρι φρόντισε επίσης να βεβαιωθεί πως η Μέγκαν Μαρκλ θα ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει για να ταιριάζει τέλεια με την υπόλοιπη οικογένεια. Κάποια στιγμή, ο Χάρι φαίνεται να εξηγεί στην Μέγκαν το τι θα ακολουθήσει, λέγοντάς της όλο γλύκα: «Στη συνέχεια θα περάσουν τα αεροπλάνα και όλοι θα κοιτάξουμε προς τον ουρανό». Μάλιστα, πρέπει να είχαν προηγηθεί και ιδιαίτερα μαθήματα για το Trooping the Colour, καθώς η Μέγκαν Μαρκλ, κάποια στιγμή φαίνεται να λέει στον Χάρι όλο αγωνία: «Να μου πεις πότε», για να λάβει όντως λίγο αργότερα την εντολή «Τώρα».

Η… δίδυμη υπόκλιση

Τα… φροντιστήρια που έχει κάνει η Μέγκαν Μαρκλ φάνηκαν και από το γεγονός ότι με την Κέιτ Μίντλετον έκαναν υπόκλιση στη βασίλισσα Ελισάβετ σαν καλοκουρδισμένες μαριονέτες. Ηταν ολοφάνερο το ποιος είχε αναλάβει να κάνει τον καθηγητή…

«Εσπασε και το πρωτόκολλο»

Σ’ αυτό το πλαίσιο, η Μέγκαν Μαρκλ συνέχισε και στο Trooping the Color την… παράδοση του να σπάει το πρωτόκολλο, προφανώς για να ταράξει τα νερά (αν και όπως φάνηκε δεν ήταν και τόσο έτοιμη). Τι έκανε; Εσπασε έναν από τους στιλιστικούς κανόνες, φορώντας ένα σομόν Carolina Herrera φόρεμα, με τους ώμους έξω (το βασιλικό πρωτόκολο απαγορεύει στις γυναίκες-μέλη της βασιλικής οικογένειας να εκθέτουν μέρη του σώματος τους και έτσι απαγορεύει και τους ώμους έξω).

Γνωρίζοντας πλέον ότι η σύγκριση με την Κέιτ Μίντλετον θα ήταν σκληρή και επί ίσοις όροις, ίσως η Μέγκαν Μαρκλ θέλησε ρισκάροντας και παραβιάζοντας το βασιλικό πρωτόκολλο, να κερδίσει την ιδιαίτερη αυτή στιλιστική μάχη.

Σε πολλούς άρεσε, σε πολλούς επίσης, δεν άρεσε. Ετσι και αλλιώς το παιχνίδι δεν παίχτηκε στο στιλιστικό κομμάτι και αδιαμφισβήτητα και οι δυο τους ήταν όμορφα ντυμένες. Τα ρούχα, όμως δεν κάνουν την… πριγκίπισσα. Ήταν η νευρικότητα και το άγχος της Μέγκαν Μαρκλ που την έκαναν να χάνει, την ίδια ώρα που η Κέιτ Μίντλετον με το baby blue φόρεμά της που δεν άφηνε ακάλυπτο τίποτα, παρά τα χέρια της από τους αγκώνες και κάτω, γεμάτη αυτοπεποίθηση και σιγουριά κοίταζε προς το συγκεντρωμένο πλήθος. Η Κέιτ ήταν και το έδειχνε μέλος της βασιλικής οικογένειας, την ώρα που η Μέγκαν Μαρκλ από το άγχος της είχε χάσει το παιχνίδι.

Και κάπως έτσι, με μια άψογη σε όλα της Κέιτ Μίντλετον να κάθεται μπροστά της γεμάτη αυτοπεποίθηση φροντίζοντας μεταξύ άλλων και τα παιδιά της, και με τους μικρούς δαίμονες πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Τζορτζ να κλέβουν την παράσταση, η Μέγκαν Μαρκλ έμοιαζε περισσότερο με… τουρίστρια στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ,παρά με μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ακόμη και το γεγονός ότι καθόταν πίσω πίσω και πατούσε στις… μύτες των ποδιών της για να κοιτάξει ψηλά στον ουρανό την έκαναν να φαίνεται σαν τη μύγα μες στο γάλα.

Πηγή : Like.com.cy/ iefimerida.gr

Related posts

1 Comment

  1. The Judje

    ο κόσμος χάνεται … και οι άρχοντές τα δικά τους…όπως “στα δικά μας” στο νησί με τους πολιτικούς μας, που ασχολούνται με “τριχες¨και δεν βλέπουν την ουσία ..ότι σε καμιά 50 χρόνια θα μας πάρουν και την άλλη μισή… πατρίδα.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *