Η Μέγκι από το GNTM ξεσπάθωσε: Στράφηκε εναντίον της κολλητής της από την «τριάδα της φωτιάς»!

Η Μέγκι από το GNTM ξεσπάθωσε: Στράφηκε εναντίον της κολλητής της από την «τριάδα της φωτιάς»!

Η Μέγκι από το GNTM ξεσπάθωσε: Στράφηκε εναντίον της κολλητής της από την «τριάδα της φωτιάς»!

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, η Μικαέλα Φωτιάδου, η Εύη Ιωαννίδου και η Μέγκι Drio είδαμε να έχουν έρθει πολύ κοντά και ακόμα και μετά στο σπίτι να κάνουν κολλητή παρέα. Η λεγόμενη «τριάδα της φωτιάς», έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά της ποικίλα σχόλια, τα περισσότερα εκ των οποίων αρνητικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο σύντροφος της Γαρυφαλλιάς από το Greece’s Next top Model (εικόνες)

Ωστόσο, τώρα βλέπουμε τη Μέγκι να στέφεται εναντίον της Εύης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Λίγο με έχει απογοητεύσει τελευταία η Εύη. Βέβαια το έχουμε συζητήσει κιόλας, αλλά δεν πάει έτσι. Όταν θα τα πηγαίνει καλά θα είναι χαρούμενη και όλα θα πάνε καλά και κάθε φορά που δεν θα τα πηγαίνει καλά θα μας πιέσει ψυχολογικά. Ελπίζω να κατάλαβε.»

Και τόνισε: «Αλλά το θέμα είναι πως κάποια θέματα δεν γίνεται να τα συζητάς συνέχεια, πρέπει και από μόνη της να κάνει κάποια πράγματα χωρίς να της τα λέω εγώ. Για μένα είναι λίγες και καλές οι ευκαιρίες. Ειδικά από φιλία απαιτώ κάποια πράγματα».

Και δεν δίστασε να πει: «Με έχει απογοητεύσει λίγο η Εύη με την συμπεριφορά της. Βέβαια εξέφρασα τα παράπονα μου στην ίδια και έχουμε λύσει πάνω κάτω τις παρεξηγήσεις μας, αλλά πάντα κρατάω μια επιφύλαξη και θέλω να δω πως θα πάει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εβελίνα Σκίτσκο: Αυτός είναι ο σύντροφος της Κύπριας παίκτριας από το GNTM (εικόνες)

Αν δω ότι εξακολουθεί να έχει αυτή τη συμπεριφορά απέναντι μου, απλά θα πάρει πίσω την ίδια συμπεριφορά από εμένα. Ό,τι δίνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή. Είναι ακόμα υπό τεστ η Εύη. Δεν μου έχει αποδείξει ότι είναι 100% φίλη. Έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι το βλέπει αυτό ως ένα παιχνίδι και δεν έχει ξεχωρίσει τα άτομα που έχει δίπλα της ως πραγματικές φίλες. Ενώ για τη Μικαέλα το πιστεύω ότι είναι 100% φίλη μου και ότι δεν θα μου έκανε ποτέ κάποια περίεργη συμπεριφορά πίσω από την πλάτη μου»!

Δείτε όλα όσα έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο του Next Top Model:

 

Πηγή : Like.com.cy/ queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *