Η Μενεγάκη με τσάντα που κοστίζει μια περιουσία

Η Μενεγάκη με τσάντα που κοστίζει μια περιουσία

Η Μενεγάκη με τσάντα που κοστίζει μια περιουσία

Για την Hermes Birkin έχουν γραφτεί πολλές αράδες. Η τσάντα της οποίας η αξία δεν πέφτει ποτέ θεωρείται εκτός από σύμβολο κύρους και πραγματική επένδυση, ενώ για να την αποκτήσει κάποιος πρέπει να μπει σε λίστα αναμονής.

Η Ελένη Μενεγάκη την κράτησε για να πάει απλά για ψώνια σε ένα κατάστημα με ηλεκτρικά είδη στην Κηφισιά, γιατί όταν μπορείς να έχεις μια τέτοια τσάντα τότε μπορείς να την κρατήσεις για να πας παντού.

Η παρουσιάστρια την απόκτησε σε μαύρο χρώμα και τη συνδύασε με casual look φορώντας ένα λευκό πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και κόκκινες μπαλαρίνες σε βουργουνδί απόχρωση.

Ας μιλήσουμε με νούμερα:

1.000.000: Η Hermes δεν αναφέρει πόσες τσάντες Birkin κατασκευάζει κάθε χρόνο πράγμα που βοηθά στη διατήρηση του μυστηρίου και της αποκλειστικότητας. Ωστόσο, ένας αναλυτής ειδών πολυτελείας δήλωσε ότι αυτή τη χρονιά υπάρχουν τουλάχιστον ένα εκατομμύριο σε κυκλοφορία.

€8.000 – € 160.000: Εύρος τιμών λιανικής μιας τσάντας Birkin.

€ 18 εκατ.: Εκτιμώμενες πωλήσεις μίας διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε το 2012 με κατηγορία την πώληση πλαστών τσαντών Birkin.

20: Ο αριθμός ωρών που χρειάζεται για να κατασκευαστεί μια χειροποίητη τσάντα Birkin.

 

€ 303.500: Η πιο ακριβή τσάντα Birkin στον κόσμο πωλήθηκε σε δημοπρασία του οίκου Christie’s σε έναν ανώνυμο αγοραστή στο Χονγκ Κονγκ. Η Himalaya Birkin κατασκευάστηκε από λευκό δέρμα κροκοδείλου,  χρυσό 18 καρατίων, και περισσότερα από 240 διαμάντια.

 

100: Το κάποτε Spice Girl και η σημερινή αγαπημένη της μόδας Victoria Beckham φημολογείται ότι έχει πάνω από 100 τσάντες Birkin στη συλλογή της, αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

2 κιλά: Μέσο βάρος μίας άδειας Birkin, από εξωτικά δέρματα και διακοσμητικά στοιχεία.

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *