Η Michelle Williams παντρεύτηκε κρυφά με τον Phil Elverum!

Η Michelle Williams παντρεύτηκε κρυφά με τον Phil Elverum!

Η Michelle Williams παντρεύτηκε κρυφά με τον Phil Elverum!

Στην πρόσφατη συνέντευξη της στο Vanity Fair, η Michelle Williams αποκάλυψε πως παντρεύτηκε μυστικά με τον αγαπημένο της, Phil Eleverum.

Η ηθοποιός τονίζει πως η σχέση τους «είναι τρομακτική αλλά και τόσο ιδιαίτερη», καθώς και οι δυο τους έχουν περάσει δύσκολα στο παρελθόν, διότι έχουν «χάσει» τους δύο πρώην συντρόφους τους, Heath Ledger και Genevieve Gastree αντίστοιχα.

Μετά τον θάνατο του Heath Ledger, η Michelle έψαχνε για το ίδιο είδος «ριζοσπαστικής αποδοχής» που ένιωσε μαζί του. Μάλιστα, λέει και στην κόρη της, Matilda να κάνει το ίδιο.

«Δεν εγκατέλειψα ποτέ την αγάπη. Πάντα λέω στην Matilda: ”Ο μπαμπάς σου με αγάπησε προτού κανείς άλλος καταλάβει ότι ήμουν ταλαντούχα, όμορφη ή πως είχα ωραία ρούχα”», λέει μεταξύ άλλων.

Η ηθοποιός μίλησε γι’ αυτή τη σχέση, καθώς θεωρεί πως ο σύζυγος της είναι διαφορετικός από τους υπόλοιπους. «Τελικά, ο τρόπος που με αγαπά είναι ο τρόπος που θέλω να ζήσω τη ζωή μου», είπε και συνέχισε: «Θέλω να είμαι ελεύθερη για να απολαμβάνω τη στιγμή. Ως γονιός αφήνω την Matilda να νιώθει και η ίδια ελεύθερη και επιτέλους με αγαπά κάποιος που με κάνει να νιώθω ελεύθερη».

Τέλος, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο, λέγοντας: «Μην εγκαταλείπετε. Μην παραδίνεστε σε κάτι που σας κάνει να νιώθετε σαν να είστε στη φυλακή, ή ακόμη πιο σκληρό, σας πονά. Αν δεν πιστεύετε ότι είναι αγάπη, δεν είναι αγάπη»

Πηγή : missbloom.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *