Η μητέρα της Μυρσίνης Αρναούτη σπάει τη σιωπή της: «Δεν έχει απολύτως καμία επαφή με το περιβάλλον»

Η μητέρα της Μυρσίνης Αρναούτη σπάει τη σιωπή της: «Δεν έχει απολύτως καμία επαφή με το περιβάλλον»

Η μητέρα της Μυρσίνης Αρναούτη σπάει τη σιωπή της: «Δεν έχει απολύτως καμία επαφή με το περιβάλλον»

Η Μυρσίνη είναι το κορίτσι που καθόταν ακριβώς πίσω από τον Παντελή Παντελίδη την ώρα του τροχαίου, που στο δυστύχημα χτύπησε πολύ σοβαρά και σήμερα δίνει μάχη για τη ζωή της.

Το youweekly.gr επισκέφτηκε τo νοσοκομείο και συνάντησε τη μητέρα της Μυρσίνης, την κυρία Νατάσα Αρναούτη, η οποία μίλησε στην ιστοσελίδα για την κατάσταση της υγείας της, τη σχέση τους με την οικογένεια Παντελίδη, αλλά και τα ψευδή δημοσιεύματα που έλεγαν πως οι γονείς του τραγουδιστή βοηθούν οικονομικά, καλύπτοντας τα ιατρικά της έξοδα.

Διαβάστε τη συνέντευξη:

Κυρία Αρναούτη ποια είναι ακριβώς η κατάσταση της υγείας της Μυρσίνης; Τί σας λένε οι γιατροί;
«Οι γιατροί παιδί μου περιμένουν να αντιδράσει ο οργανισμός της Μυρσίνης και ευελπιστούν η δυνατή της κράση να την βοηθήσει να αντιμετωπίσει όλο αυτό που της έχει συμβεί. Ο μεγάλος τους φόβος είναι ένας, έχει να κάνει με πιθανές λοιμώξεις, δηλαδή κάποιο μικρόβιο όπως μου λένε ότι μπορεί να πάρει, κάτι που δεν θέλουμε καθόλου… Κάθε ημέρα που περνάει γινόμαστε και πιο αισιόδοξοι, περιμένουμε και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού η Μυρσίνη θα τα καταφέρει.»

Έχει ξυπνήσει το παιδί από την μέρα που έγινε το τροχαίο; Εσάς σας έχει αναγνωρίσει; Έχει συνέλθει; Σας έχει μιλήσει;
«Πολύ λίγο… Ελάχιστα έχει ξαναβρεί τις αισθήσεις της. Πολύ πιθανόν δεν έχει καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί.»

Άρα δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον και σίγουρα δεν ξέρει τι έχει συμβεί ούτε με τη Φρόσω ούτε με τον Παντελή, σωστά;
«Έτσι ακριβώς όπως τα λέτε. Δεν έχει απολύτως καμία επαφή με το περιβάλλον. Ανοίγει τα μάτια της όταν είμαι από πάνω της και κάτι μου λέει μέσα μου ότι θα μου μιλήσει, αλλά όχι, στιγμιαία ανοίγει τα ματάκια της και τα ξανακλείνει. Από την ημέρα του τροχαίου δεν έχει πει ούτε κουβέντα.»

Κυρία Νατάσα, γνωρίζουμε ότι η Μυρσίνη προέρχεται από μία οικογένεια που δεν είναι πλούσια. Μάλιστα μάθαμε ότι έχασε και τον μπαμπά της πριν από πολλά χρόνια. Πώς τα καταφέρνετε με τα έξοδα του νοσοκομείου; Σας στηρίζει κάποιος; Έχετε την οποιαδήποτε βοήθεια;
«Ειλικρινά δεν με απασχολεί καθόλου αυτό. Δεν με ενδιαφέρει απολύτως τίποτα. Το μόνο που με ενδιαφέρει και κάθε ημέρα κάνω την προσευχή μου είναι να βγει καλά το παιδί μου από εκεί μέσα. Ας γίνει αυτό και όλα τα άλλα δεν υπάρχουν. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει μια μάνα να βλέπει το παιδί της μέσα στα μάτια και να μην μπορεί να του μιλήσει, να μην μπορεί να κάνει τίποτα για να το βοηθήσει. Μόνο αγάπη δίνουμε στη Μυρσίνη κι εγώ και κάποιοι φίλοι της που είναι δίπλα μου. Τίποτα άλλο.»

Γράφτηκε ότι κάποια μέλη της οικογένειας Παντελίδη ήρθαν σε επαφή μαζί σας και σας βοηθούν οικονομικά. Ισχύει κάτι τέτοιο;
«Δεν ξέρω κανέναν από την οικογένεια Παντελίδη. Δεν τους έχουμε δει τους ανθρώπους. Δεν έχω μιλήσει μαζί τους, δεν με έχει βοηθήσει κανένας και όλα αυτά που γράφονται δεν ισχύουν ούτε στο παραμικρό. Δεν έχουμε απολύτως καμία επαφή με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη. Οι άνθρωποι έχουν το δικό τους πόνο. ‘Χάσαν το παιδί τους. Τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι φαντασίες.»

Σκεφτόμασταν ότι ίσως να υπήρχε μια ηθική συμπαράσταση αν δεν υπάρχει οικονομική, ξέρετε ένα τηλεφώνημα…
»Όχι, όχι. Ούτε έχει έρθει κανείς εδώ στο νοσοκομείο ούτε τηλεφώνημα έχω δεχτεί…»

Γνωρίζατε ότι ο Παντελής ήταν φίλος με τη Μυρσίνη…
«Αλίμονο. Ξέρω με ποιους κάνει το παιδί μου παρέα. Τα παιδιά μας ήταν απλοί φίλοι. Εγώ δεν την ήξερα την οικογένεια. Κι άλλωστε γιατί να την ξέρω;»

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *