Η νέα τεράστια γκάφα της Μέγκαν Μαρκλ – Τι είπε και το διέγραψαν;

Η νέα τεράστια γκάφα της Μέγκαν Μαρκλ – Τι είπε και το διέγραψαν;

Η νέα τεράστια γκάφα της Μέγκαν Μαρκλ – Τι είπε και το διέγραψαν;

Για ακόμα μία φορά η… θνητή Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο βάζοντας σε μπελάδες το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Όλα ξεκίνησαν όταν Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι συναντήθηκαν με την Ιρλανδή γερουσιαστή Κάθριν Νουν. Η γερουσιαστής αποφάσισε να μοιραστεί τις εντυπώσεις της για το ζεύγος στο Twitter και έγραψε κάτι που εξέθεσε την Μαρκλ και το ίδιο το παλάτι.

Η Νουν έγραψε στο Twitter ότι η Δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκε ικανοποιημένη κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους για το δημοψήφισμα που αφορά τη νομιμοποίηση των αμβλώσεων στην Ιρλανδία.

«Ήταν μεγάλη μου χαρά που συνάντησα τον πρίγκιπα Χάρι και τη δούκισσα του Σάσεξ στην κατοικία του Βρετανού πρέσβη. Η δούκισσα και εγώ συζητήσαμε για το πρόσφατο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Παρακολουθούσε με ενδιαφέρον και ήταν ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα» έγραψε η γερουσιαστής.

Μέσα σε λίγη ώρα, χρήστες έσπευσαν να κατακρίνουν την Μέγκαν Μαρκλ υποστηρίζοντας πως για ακόμα μία φορά παραβίασε το βασιλικό πρωτόκολλο που απαγορεύει αυστηρά την έκφραση πολιτικών απόψεων.

Τότε η γερουσιαστής επιχείρησε να «καλύψει» τη Μέγκαν Μαρκλ αφού διέγραψε το πρώτο tweet.

«Διέγραψα το tweet επειδή ήταν παραπλανητικό. Η δούκισσα ήταν γοητευτική και ενδιαφέρουσα, σε καμία περίπτωση δεν εξέφρασε πολιτική άποψη»

Αν και δεν απαγορεύεται από το Σύνταγμα, η βασιλική οικογένεια είθισται να μένει ουδέτερη όσον αφορά στις πολιτικές εξελίξεις. Έτσι, τα μέλη της δεν ασκούν το δικαίωμα του εκλέγειν ενώ δεν εκφράζουν ποτέ πολιτικές απόψεις.

Φαίνεται πως η νέα δούκισσα δεν έχει αποδεχτεί ακόμα ότι o ρόλος των μελών της βασιλικής οικογένειας, και κυρίως των γυναικών είναι να στέκονται καλοντυμένες, να χαιρετούν τα πλήθη και να φωτογραφίζονται σαν να δίνουν παράσταση, ενώ απαγορεύεται να μιλήσουν για οτιδήποτε θα μπορούσε να ενοχλήσει ή να δυσαρεστήσει τους… υπηκόους του παλατιού.

Πηγή : thetoc.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *