Η ολόσωμη φόρμα έρχεται ν’ αντικαταστήσει το cocktail dress

Η ολόσωμη φόρμα έρχεται ν’ αντικαταστήσει το cocktail dress

Η ολόσωμη φόρμα έρχεται ν’ αντικαταστήσει το cocktail dress

Η ολόσωμη φόρμα είναι το ρούχο που αν φορεθεί σωστά μπορεί να ξεπεράσει σε κομψότητα ακόμα και ένα φόρεμα.

Σταρ του εξωτερικού έχουν αντικαταστήσει το cocktail dress από το jumpsuit στις δημόσιες εμφανίσεις τους δείχνοντας έτσι ότι αυτό το ρούχο έχει περάσει σε μια νέα εποχή, υποστηρίζοντας εμφανίσεις για κάθε ώρα της ημέρας αλλά και για κάθε περίσταση.

Τα χρώματα και τα σχέδια του jumpsuit δεν εξαντλούνται. Jumpsuit σε κλασικές -ουδέτερες- αποχρώσεις: σε μαύρο, σε λευκό, σε nude, αλλά και σε πιο έντονες για εμφανίσεις που δεν περνούν απαρατήρητες. Ολόσωμη φόρμα για στιλ αέρινο, δροσερό, νεανικό. Σκάρλετ Γιόχανσον, Αν Χαθαγουέι, Ριάνα, Κένταλ Τζένερ τις προτίμησαν στις δημόσιες εμφανίσεις τους κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Η ολόσωμη φόρμα μπορεί να αποτελέσει stylish επιλογή στην εμφάνισή σας σε έναν καλοκαιρινό γάμο, σε ένα cocktail party, σε μια βραδινή έξοδο. Αλλά και τις πρωινές ώρες, μπορεί να φορεθεί με το κατάλληλο jacket και το σωστό παπούτσι. Αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο με ένα statement κόσμημα.

Το φετινό καλοκαίρι οι ολόσωμες φόρμες έχουν λεπτομέρειες από δαντέλα και διαφάνεια, ενώ πρώτες σε προτιμήσεις είναι οι ολόσωμες φόρμες σε χρώματα όπως το έντονο ροζ, το κόκκινο και το πράσινο.

Absolutely loving this look from the flawless #EmmaStone. #goldenglobes #jumpsuitchic

A post shared by Boulevard Saint (@boulevard_saint) on

#relaxedhair #retro #sequins #jumpsuitfashion #festivalfashion #retro

A post shared by Avocado Fashion Toast (@avocadofashiontoastie) on

Πηγή : bovary.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *