ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΕκδηλώσειςΘΕΑΤΡΟΗ παραγωγή «Ντα» του Χιου Λέναρντ σε εκτός έδρας περιοδεία

Η παραγωγή «Ντα» του Χιου Λέναρντ σε εκτός έδρας περιοδεία

Η παραγωγή «Ντα»  του Χιου Λέναρντ συνεχίζει την εκτός έδρας επιτυχημένη πορεία της σε δήμους και κοινότητες του νησιού, ενθουσιάζοντας τους θεατές με το χιούμορ και την ευαισθησία της.

Ένας γνωστός και επιτυχημένος Ιρλανδός συγγραφέας, ο Τσάρλι Τάιναν, επιστρέφει στη γενέτειρά του για την κηδεία του θετού πατέρα του. Ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα στο σπίτι, ανακαλεί στη μνήμη του την πατρική φιγούρα, τον κηπουρό Ντα, και καταφέρνει στο εδώ και τώρα να έχει μια συζήτηση μαζί του την οποία δεν κατάφερε να κάνει όσο ζούσε.

Μια επιστροφή στις αναμνήσεις της παιδικής και εφηβικής ηλικίας και στις συχνά ακανθώδεις σχέσεις πατέρα-γιου, εκεί όπου διασταυρώνονται δύο κόσμοι, της μνήμης και του παρόντος, με το κωμικό στοιχείο να εναλλάσσεται με το δραματικό, ο αυτοσαρκασμός με την ιλαρότητα, για να αναδειχθεί ό,τι απλό και ανθρώπινο.

Την τρυφερή ματιά του συγγραφέα μεταφέρει στη θεατρική σκηνή η σκηνοθέτις Μαρία Μανναρίδου-Καρσερά, έχοντας στο πλευρό της τον βραβευμένο ηθοποιό Κώστα Βήχα, στο ρόλο του Ντα, και μια ανανεωμένη ομάδα ερμηνευτών.

Παίζουν: Κώστας Βήχας, Νεκτάριος Θεοδώρου, Ηλιάνα Κάκκουρα, Χάρης Κκολός, Βασίλης Παφίτης, Κωνσταντίνος Τσίτσιος, Βαλάντω Χαραλάμπους, Έλενα Χριστοφή

Παραστάσεις:
Σωτήρα: Δημοτικό Θέατρο, Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, 20:00
Πάφος: Μαρκίδειο Θέατρο, Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, 20:00

Πληροφορίες / Εισιτήρια: Ηλεκτρονικά στη σελίδα www.thoc.org.cy
Ταμείο Θεάτρου ΘΟΚ, τηλ. 77772717 (Τρίτη-Κυριακή 10:00-13:30 και 16:00-18:00)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS