Η πριγκίπισσα Diana δεν ήθελε να γίνει βασίλισσα – Η αποκάλυψη που είχε συζητηθεί

Η πριγκίπισσα Diana δεν ήθελε να γίνει βασίλισσα – Η αποκάλυψη που είχε συζητηθεί

Η πριγκίπισσα Diana δεν ήθελε να γίνει βασίλισσα – Η αποκάλυψη που είχε συζητηθεί

Ως σύζυγος του διαδόχου του βασιλικού θρόνου, η πριγκίπισσα Diana κάποια μέρα θα γινόταν η νέα Βασίλισσα της Μ. Βρετανίας.

Ωστόσο, η ιδέα αυτή, δεν την έκανε να νιώθει άνετα. Το αντίθετο, η αδικοχαμένη Lady D, δεν ήθελε στην πραγματικότητα, ποτέ της να γίνει Βασίλισσα. Μάλιστα, το λόγο τον είχε εξηγήσει η ίδια, στην πολύκροτη συνέντευξη που είχε δώσει το 1995, στο BBC και στον Martin Bashir. Τότε, που για πρώτη φορά είχε κάνει τη συνταρακτική αποκάλυψη για την επί χρόνια εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Καρολου με την Καμίλα, δηλώνοντας αφοπλιστικά ειλικρινά: “Υπήρχαν 3 σε αυτό το γάμο, οπότε ήμασταν κάπως πολλοί”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι θεωρίες συνωμοσίας για το δυστύχημα της Νταϊάνα καλά κρατούν

Πρόσφατα δημοσιεύματα, λοιπόν, ξαναθυμήθηκαν την περιβόητη εκείνη συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, είχε δηλώσει ότι η ίδια προτιμούσε να είναι Βασίλισσα στην καρδιά του κόσμου και πώς δε μπορούσε να ζει βάσει Πρωτοκόλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πριγκίπισσα Diana έδινε μάχη για πολλά χρόνια με τη βουλιμία

«Θα ήθελα να δω τον εαυτό μου ως βασίλισσα στην καρδιά του κόσμου και όχι βασίλισσα της χώρας», είχε πει. Και είχε προσθέσει: «Δε νομίζω ότι πολύς κόσμος θέλει να με δει Βασίλισσα και όταν λέω πολλοί, εννοώ το «ίδρυμα» με το οποίο είμαι παντρεμένη. Αυτοί έχουν αποφασίσει ότι είμαι ένας άνθρωπος, που κάνω διαφορετικά πράγματα, επειδή δεν πηγαίνω βάσει Πρωτοκόλλου, επειδή βαδίζω με την καρδιά και όχι με τη λογική. Και μολονότι αυτό μού δημιουργεί προβλήματα στη δουλειά, αλλά κάποιος, όμως, πρέπει να βγει έξω και να αγαπά τους ανθρώπους».

Να υπενθυμίσουμε ότι σε λίγες μέρες θα προβληθεί ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Diana, όπου μεταξύ άλλων, αποκαλύπτεται από πρώην μπάτλερ της, πως ο Πρίγκιπας Charles την πρώτη, κιόλας, μέρα που γεννήθηκε ο Πρίγκιπας Harry, της είχε πει, ότι έκανε το καθήκον του και θα μπορούσε πλέον, να επανασυνδεθεί με την Camilla Parker Bowles.

Πηγή : mothersblog.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *