Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα μετά τη μήνυση – Τι είπε για την Αθηναΐδα Νέγκα;

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα μετά τη μήνυση – Τι είπε για την Αθηναΐδα Νέγκα;

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα μετά τη μήνυση – Τι είπε για την Αθηναΐδα Νέγκα;

«Μάχη» μαίνεται στην ελληνική showbiz, ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Αθηναΐδα Νέγκα. Μετά τη μήνυση της δημοσιογράφου για τα σχόλια του παρουσιαστή δεν έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, ενώ μάλιστα χθες βράδυ έληξε το αυτόφωρο.

Ο Γιώργος Λιάγκας, που χθες βρισκόταν εκτός Αθηνών, επέστρεψε σήμερα στις επάλξεις μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής. Με ιδιαίτερα καλή διάθεση ήταν ομιλητικός και μάλιστα σχολίασε με χιούμορ στο ραδιόφωνο την χθεσινή του απουσία.

«Εγώ χθες πήγα ένα ταξιδάκι που είχα μια δουλίτσα εκτός Αθηνών. Γύρισα το μεσημέρι, πήγα κι έφαγα ψαράκι σε μια ταβέρνα δίπλα στη θάλασσα, πάρα πολύ ωραία! Και το απόγευμα πήγα για πίτσα. Πείναγα», ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής και ακολούθησαν τα παράπονα των συνεργατών του για τη διατροφή του.

Ενδιαφέρον όμως έχει ο διάλογος που ακολούθησε λίγη ώρα μετά με τον συνεργάτη του.

«Κι επιτρέψτε μου να πω καλημέρα, επειδή τυχαία τώρα στη γωνία τον είδα, ήταν ένας οδηγός νεκροφόρας και μου έκανε έτσι, μου γέλασε κτλ. Καλημέρα, γιατί καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή!», ανέφερε. «Ο οδηγός σε χαιρέτησε…», του είπε ο συνεργάτης του, με το Γιώργο Λιάγκα να απαντά με χιούμορ: «Ναι, ο νεκρός ήταν λίγο δύσκολο…».

 

Στην συνέχεια μάλιστα τοποθετήθηκε ξεκάθαρα για το ζήτημα

«Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα για την παρεξήγηση αυτή που δημιουργήθηκε. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί είδα ότι την ίδια πλάκα που κάναμε εμείς προχθές -ανεπιτυχώς το τονίζω- την έκαναν και τα παιδιά χθες στην εκπομπή τους. Η Αθηναΐς είναι μια όμορφη γυναίκα, αλλά έχει αυτό το gothic ρε παιδί μου που μας οδήγησε να κάνουμε και την πλάκα. Το λέω και για σένα κάθε μέρα ότι πας στα νεκροταφεία κλπ.. Κάναμε αυτή την πλάκα που την έθιξε. Χαίρομαι πάρα πολύ που είδα ότι έκαναν και οι ίδιοι την ίδια πλάκα χθες, γιατί κάποια στιγμή ήταν ένα κοριτσάκι από μια ταινία θρίλερ με το μαλλί που βγήκε από έναν τάφο και της λέει και ο Βαγγέλης «κι εσύ αν είχες το μαλλί λίγο μπροστά θα μπορούσες να είσαι έτσι». Αυτοσαρκάστηκαν και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί απέδειξαν ότι έχουν χιούμορ.

Αισθάνομαι πολύ άσχημα γι’ αυτό που συνέβη. Από μένα τουλάχιστον τελειώνει εδώ αυτό το θέμα, δεν θα αναφερθώ ξανά στο συγκεκριμένο θέμα. Καλή επιτυχία και στην εκπομπή! Όλες οι εκπομπές να πάνε καλά για να έχουν οι άνθρωποι δουλειά».

Λιγότερο ομιλητική ήταν η Αθηναΐς Νέγκα, καθώς δεν θέλησε να μιλήσει δημόσια στις κάμερες σχετικά. Ο δημοσιογράφος της κάμερας του «Φτιάξε Καφέ να στα πω», βρέθηκε έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό που εργάζεται, όμως αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Πηγή : peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *