Η πρώτη ανάρτηση του Δώρου μετά την αποχώρηση από το «Power of Love»

Η πρώτη ανάρτηση του Δώρου μετά την αποχώρηση από το «Power of Love»

Η πρώτη ανάρτηση του Δώρου μετά την αποχώρηση από το «Power of Love»

Την ώρα που όλοι αναρωτιούνται αν τελικά ο Δώρος και η Αθηνά αποχώρησαν οικειοθελώς από το ριάλιτι «Power of Love», ο Δώρος έκανε την πρώτη ανάρτηση διακωμωδώντας την είδηση.

Το ζευγάρι ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα ως το πιο αγαπητό από τους τηλεθεατές και όπως φαίνεται έχει εγκαταλείψει το παιχνίδι και κανείς δεν γνωρίζει αν θα επιστρέψει.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Μαρία Μπακοδήμου, τους έχει δώσει διορία μιας εβδομάδας προκειμένου να επιστρέψουν, αλλιώς θα φύγουν από το παιχνίδι, όπως βλέπει κανείς στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρησαν ο Δώρος και η Αθήνα από το «Power of Love» (εικόνες)

Σε αυτό, η Μαρία Μπακοδήμου, λέει: «Θέλω να σας πω ότι ο Δώρος δεν είναι σήμερα εδώ, δεν είναι και η Αθηνά. Για προσωπικούς λόγους δεν είναι εδώ. Η Αθηνά έχει δηλώσει ότι όταν δεν είναι εδώ ο Δώρος δεν έχει λόγο να είναι στο παιχνίδι. Αν μέσα σε αυτή την εβδομάδα μέχρι την άλλη Δευτέρα, η Αθηνά και ο Δώρος δεν επιστρέψουν, φεύγουν από το παιχνίδι».

Πριν από μερικές ώρες, ο Δώρος Παναγίδης έκανε μία ανάρτηση στα Insta Stories και συγκεκριμένα ένα amber alert ειδικά για το ζευγάρι. Σε αυτό αναφέρεται ότι το ζευγάρι εξαφανίστηκε στις 7 Μαΐου από την Κωνσταντινούπολη και την ημέρα εκείνη ο Δώρος φορούσε ένα τζιν με ένα μαύρο t-shirt ενώ η Αθηνά ένα φλοράλ φόρεμα. Τέλος, σημειώνει πως «Αν τους βρείτε, μην τους επιστρέψετε και πως η ζωή τους μπορεί να κινδυνεύει αλλά δε μας νοιάζει».

Πηγή : Like.com.cy/ iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *