Οι πρώτες επίσημες δηλώσεις από την οικογένεια του Χρήστου Θεοδώρου

Οι πρώτες επίσημες δηλώσεις από την οικογένεια του Χρήστου Θεοδώρου

Οι πρώτες επίσημες δηλώσεις από την οικογένεια του Χρήστου Θεοδώρου

Σάλος προκλήθηκε χθες με την αποχώρηση του Χρήστου Θεοδώρου από το «The Voice», καθώς μηνύματα από τον κόσμο που έλαβε η οικογένεια του Κύπριου καλλιτέχνη, στα οποία αναφερόταν ότι προσπάθησαν να ψηφίσουν αλλά υπήρξε τεχνικό πρόβλημα, προκάλεσε κινητοποίηση στην παραγωγή του talent show, προκειμένου να διερευνηθεί εάν η αποχώρηση του τραγουδιστή οφείλεται σε τεχνικό λάθος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί καμία επίσημη απάντηση από την παραγωγή, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε όντως ένα τεχνικό λάθος και ο Χρήστος θα επιστρέψει στο The Voice.

Πώς όμως σχολίασε το γεγονός η οικογένεια του Χρήστου Θεοδώρου; Μιλώντας στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους η αδερφή του, Άντρη Θεοδώρου, δήλωσε τα εξής:

«Η παραγωγή σε καμία των περιπτώσεων δεν έδειξε ανευθυνότητα. Ξέρουμε ότι λάθη συμβαίνουν, φτάνει να μην είναι εσκεμμένα.» είπε και πρόσθεσε:

«Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι όλο το βράδυ δούλευαν για να διερευνηθεί το ό,τι έγινε. Μόλις είναι έτοιμοι να δώσουν μια σοβαρή και εμπεριστατωμένη απάντηση, είμαι σίγουρη θα το πράξουν»

Όσο για την αντίδραση του Χρήστου Θεοδώρου η αδερφή του δήλωσε πως είναι θετικός:

«Ο Χρήστος είναι ένας άνθρωπος πολύ θετικός. Καλό είναι στην εποχή μας να δίνουμε πρώτα λίγη πίστη στους ανθρώπους και μετά να κρίνουμε εάν έσφαλαν εις βάρος μας.»

«The Voice»: Σάλος με την αποχώρηση του Χρήστου Θεοδώρου

 

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *