Η Rihanna αποκαλύπτει τα σχέδιά της για ένα νέο άλμπουμ

Η Rihanna αποκαλύπτει τα σχέδιά της για ένα νέο άλμπουμ

Μέσα από μια συνέντευξή της σε αμερικανικό περιοδικό μόδας, η Rihanna επιβεβαιώνει την είδηση σχετικά με την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ στη διάρκεια του έτους. Όπως αναφέρεται στην αποκλειστική συνέντευξη του T Magazine των New York Times, το ένατο κατά σειρά άλμπουμ της τραγουδίστριας από τα Barbados, θα είναι έτοιμο νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Η διάσημη τραγουδίστρια εργάζεται ήδη εντατικά για το επόμενο δισκογραφικό της βήμα, που θα έχει στοιχεία reggae μουσικής. Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει γίνει γνωστή προς το παρόν, ούτε ο τίτλος του νέου άλμπουμ, που κατά μεγάλη πιθανότητα θα είναι «R9». Tο συγκεκριμένο τίτλο φαίνεται μάλιστα πως έχει αποδεχτεί η Rihanna ύστερα από εισηγήσεις οπαδών της στα social media.

Οι ίδιοι διαδικτυακοί φίλοι της Rihanna, επικαλούνται ανεπιβεβαίωτες πηγές που αναφέρουν ότι στο νέο άλμπουμ θα συμμετάσχει η Lady Gaga. Η ίδια δήλωσε για την πιθανή συνεργασία: «Δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι σχετικά με τη Lady Gaga, αλλά δεν το αποκλείω. Η φήμη ίσως κυκλοφόρησε επειδή πρόσφατα με ακολούθησε στο Instagram. Κάτι τέτοιο δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας, αλλά δεν είμαι αντίθετη».

Η Rihanna πάντως, αρνήθηκε επίσης να επιβεβαιώσει τη φήμη ότι επίκειται συνεργασία και με τον Drake, λέγοντας: «τουλάχιστον όχι για αυτό το άλμπουμ».

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στα γραφεία του συγκροτήματος στο Λονδίνο, υπό την επιμέλεια του δημοσιογράφου και θεατρικού συγγραφέα Jeremy O. Harris.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *