Η Σαρλίζ Θερόν πήρε 22 κιλά για έναν ρόλο και μάλλον το μετάνιωσε – Δείτε πώς έγινε (εικόνες)

Η Σαρλίζ Θερόν πήρε 22 κιλά για έναν ρόλο και μάλλον το μετάνιωσε – Δείτε πώς έγινε (εικόνες)

Η Σαρλίζ Θερόν πήρε 22 κιλά για έναν ρόλο και μάλλον το μετάνιωσε – Δείτε πώς έγινε (εικόνες)

Την έχουμε ξαναδεί να παίρνει παραπανίσια κιλά για χάρη ενός ρόλου. Αλλά αυτή τη φορά μάλλον, είχε μεγάλο αρνητικό αντίκτυπο επάνω της, καθώς, όπως λέει, τα περιττά κιλά προκάλεσαν κατάθλιψη.

Ο λόγος για την ηθοποιό Σαρλίζ Θέρον, η οποία μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες της ταινίας «Tully».

Όμως, όπως η ίδια αποκάλυψε, αυτή τη φορά αυτή η αλλαγή στο βάρος και τον σωματότυπο της, της προκάλεσε κατάθλιψη. «Έπρεπε να ξυπνάω στο μέσον της νύχτας για να φάω κρύα μακαρόνια και μετά να ξαναπέσω για ύπνο. Το πρωινό μου ήταν μπέργκερ και δύο μιλκσέικ το ένα πίσω από το άλλο. Στην αρχή είχε πλάκα όλο αυτό, εκεί, τις τρεις πρώτες εβδομάδες. Δεν πρέπει να έχω καταναλώσει ξανά τόσο ανθυγιεινό φαγητό και τέτοιες ποσότητες ζάχαρης στη ζωή μου».

Όμως, μετά τα πράγματα αποδείχθηκαν πολύ δύσκολα για την ηθοποιό, καθώς όπως λέει, όλη αυτή η κατανάλωση ζάχαρης και το να αφήσει τον εαυτό της να εμπλακεί τόσο πολύ στον ρόλο της προκάλεσε κατάθλιψη.

«Ήθελα να μπω στο μυαλό της γυναίκας που υποδυόμουν, να σκέφτομαι αυτό που θα σκεφτόταν εκείνη, αλλά μετά από τρεις εβδομάδες δεν είχε καν πλάκα το να βρίσκομαι στα γυρίσματα», εξήγησε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι χρειάστηκε πάνω από έναν χρόνο για να χάσει όλο το βάρος που πήρε. «Είναι άλλο να προσπαθείς να χάσεις αυτά τα κιλά στα 27 σου και άλλο στα 42 σου και ο γιατρός μου προσπάθησε να μου το κάνει πολύ σαφές όλο αυτό», δήλωσε η Θερόν, μιλώντας στο Entertaiment Tonight.

Η ίδια εξήγησε πώς ο ρόλος ήταν πρόκληση, αλλά δεν είχε λάβει υπ’ όψιν ότι αλλιώς αντιδρά το σώμα ενός ανθρώπου σε νεαρή ηλικία και αλλιώς αρκετά χρόνια μετά σε τέτοιου είδους πειραματισμούς. «Εντάξει δεν ήταν και προς θάνατον, αλλά ήταν σοκαριστικό», εξήγησε.

Πηγή : Like.com.cy/ lifo.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *