Η Selena Gomez σε ένα αβάν-γκαρντ video clip για το «Back To You»

Η Selena Gomez σε ένα αβάν-γκαρντ video clip για το «Back To You»

Η Selena Gomez σε ένα αβάν-γκαρντ video clip για το «Back To You»

Το «Back To You» είναι η πρώτη κυκλοφορία της Αμερικανίδας pop star για το 2018 και συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της δεύτερης σεζόν του δημοφιλούς σίριαλ «13 Reasons Why» (13 Γιατί), το οποίο προβάλλεται στην πλατφόρμα του Netflix.

Το όνομα της Selena Gomez συγκαταλέγεται στους παραγωγούς του «13 Reasons Why», εξ ου και το ενδιαφέρον που δείχνει για το έργο.

Το «Back To You» είναι μία upbeat ερωτική μπαλάντα που εκφράζει την αγάπη για το άλλο μισό, ανεξάρτητα από τα γεγονός αν το άλλο άτομο μπορεί να σε πληγώσει. Την παραγωγή έκανε ο υποψήφιος για Grammy, Ian Kirkpatrick.

Σύμφωνα με τη Selena Gomez, είναι ένα πολύ ξεχωριστό τραγούδι για το οποίο ήθελε να περάσει ένα όμορφο μήνυμα μέσω ενός πραγματικά πολυσύνθετου αλλά και συγχρόνως διασκεδαστικού τρόπου.

Το αβάν-γκαρντ video clip του «Back To You» έχει ρετρό αίσθηση και αναφορές στο βουβό κινηματογράφο, δίνοντας μία νέα διάσταση στο τραγούδι.

Η ιστορία ξεκινά σε ένα πάρτι με την Selena Gomez να ελκύεται από ένα αγόρι και να το πείθει να κλέψουν ένα αυτοκίνητο έτσι ώστε να φύγουν μαζί. Η νύχτα των δύο νεαρών παίρνει διαφορετική τροπή και εξελίσσονται σε μία μοντέρνα εκδοχή το περιβόλι του εγκληματικού διδύμου Bonnie & Clyde.

Παρόλο που το αγόρι αρχίζει να υποψιάζεται ότι η κοπέλα που έχει δίπλα του μοιάζει στη Selena Gomez, συνεχίζουν να περνούν στιγμές μαζί. Η 25χρονη τραγουδίστρια ανακαλύπτει ότι τους έχουν επικηρύξει ως καταζητούμενος και αποφασίζει να βάλουν φωτιά και να κάψουν ολοσχερώς, το αυτοκίνητο το οποίο έκλεψαν.

Στη συνέχεια επιστρέφουν στο πάρτι όπου συναντήθηκαν και παίρνουν ξανά τις ίδιες θέσεις, με την ιστορία να ξεκινά και πάλι από την αρχή.

Πηγή : hit-channel.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *