Η SIGG λανσάρει τη νέα, μοντέρνα γραμμή Hot&ColdOne!

Η SIGG λανσάρει τη νέα, μοντέρνα γραμμή Hot&ColdOne!

Η SIGG λανσάρει τη νέα, μοντέρνα γραμμή Hot&ColdOne!

Η πασίγνωστη ελβετική εταιρία SIGG παρουσιάζει τη συλλογή HOT & COLD ONE που ενσαρκώνει την κλασική μορφή και αίσθηση των πασίγνωστων παγουριών SIGG.

Ο καινοτόμος τρόπος μόνωσης αλλά και τα ύψιστης ποιότητας υλικά κατασκευής διασφαλίζουν ότι τα ροφήματά σας θα παραμείνουν στην ιδανική θερμοκρασία για πολλές ώρες, ώστε να μπορείτε να έχετε μαζί σας το ρόφημα που θέλετε, όπως ακριβώς το θέλετε! Κάθε SIGG HOT & COLD ONE είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτει έναν πρωτοποριακό τρόπο μόνωσης, γι’ αυτό και τα ποτά διατηρούνται αναλλοίωτα για πολλές ώρες, είτε κρύα είτε ζεστά.
Ο πρωτοποριακός HOT & COLD ONE μπορεί να ανοίγει και να κλείνει πολύ εύκολα με το ένα χέρι και να κρατήσει το αγαπημένο σας ποτό ζεστό ή κρύο για περισσότερο από ποτέ.

Για τις μεγάλες διαδρομές στο αυτοκίνητό σας , στην εκδρομή σας , στις αθλητικές σας δραστηριότητες μπορείτε να απολαμβάνετε το ζεστό καφέ ή το δροσιστικό ποτό σας χωρίς να σας γλιστρά αλλά ούτε και να στάζει.

Τα ολοκαίνουρια HOT & COLD ONE χαρακτηρίζονται επίσης από μία πρωτοποριακή τεχνολογία στο εσωτερικό τους, ενώ έχουν βραβευτεί με το βραβείο Red Dot όσον αφορά την κατηγορία Παγκόσμια υπεροχή στο σχεδιασμό του προϊόντος. Αυτή η διάκριση, μάλιστα, είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για προϊόντα με την υψηλότερη ποιότητα καινοτόμου σχεδιασμού. Γι’ αυτό και καθίστανται το ιδανικότερο αξεσουάρ για τον καθένα που θέλει να μεταφέρει το τσάι ή τον καφέ του οπουδήποτε χωρίς καμία διαρροή.

sigchotcold

Επιλέγοντας, λοιπόν, το SIGG HOT & COLD θερμός που σας ταιριάζει, είστε βέβαιοι ότι απολαμβάνετε την καλύτερη ποιότητα, αφού, ως γνωστόν, όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους είναι απαλλαγμένες από επιβλαβείς ουσίες όπως BPA ή φθαλικές ενώσεις.
Υλικά υψηλής ποιότητας, σχεδιασμός avantgarde – ONE step ahead με SIGG!

Τα παγούρια SIGG εισάγονται στην Κύπρο από τη Marathon Trading και διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία και στα παιδικά καταστήματα New Baby City, City of Dreams, Mothercare και Mamatoto.

Marathon Trading
Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά, Λευκωσία.
Τηλ. 22.89.95.00
[email protected]
www.marathontrading.com
www.facebook.com/marathontrading.cy

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *