Η σπαρταριστή φάρσα της Katy Perry στον Orlando Bloom

Η σπαρταριστή φάρσα της Katy Perry στον Orlando Bloom

Η σπαρταριστή φάρσα της Katy Perry στον Orlando Bloom

Πόσο καλά γνωρίζει τη φωνή της Katy Perry ο Orlando Bloom;

Η Katy Perry έκανε μία σπαρταριστή φάρσα στον αρραβωνιαστικό της Orlando Bloom.

Ο 42χρονος ηθοποιός ήταν καλεσμένος τη Δευτέρα στη ραδιοφωνική εκπομπή του Nick Grimshaw στο BBC Radio 1, όπου κλήθηκε να κρίνει τις μιμήσεις διάφορων διασημοτήτων που έκαναν ακροατές.

Αφού ο Orlando Bloom εξέφρασε τη γνώμη του για τις ικανότητες των ακροατών, ο Grimshaw έδωσε τη σκυτάλη στην «Gemma από το Nick Grimshaw, η οποία μπορεί να μιμηθεί την Katy Perry να είναι μοχθηρή».

«Λοιπόν, εγώ θα το κρίνω αυτό», απάντησε ο Bloom.

Η ακροάτρια τραγούδησε… αρκετά παράφωνα το «I Kissed A Girl» της Katy Perry για να δεχθεί αμέσως μετά την κριτική του ηθοποιού: «Ναι… Gemma, ήταν υπέροχο. Πραγματικά καλή δουλειά. Δεν έχω πειστεί, αλλά είναι δύσκολο για εμένα, επειδή ζω μαζί με αυτή τη φωνή, οπότε…», ανέφερε για την αρραβωνιαστικιά του.

Ο Nick Grimshaw πήρε το λόγο και αποκάλυψε ότι η ακροάτρια με το όνομα Gemma ήταν η Katy Perry, αφήνοντας έκπληκτο τον Orlando Bloom.

«Αγάπη μου, νόμιζα ότι με ήξερες καλύτερα», είπε η 34χρονη τραγουδίστρια, με τον αγαπημένο της να ξεσπά σε γέλια. «Πραγματικά νομίζεις ότι θα έπρεπε να συνεχίσουμε σε αυτό το μακρύ μονοπάτι εάν δεν μπορείς να αναγνωρίσεις τη φωνή μου;», ρώτησε η pop star.

«Αυτό ήταν πολύ ύπουλο. Έκανες τη βρετανική εκδοχή του εαυτού σου, κάτι που ήταν έξυπνο», παραδέχθηκε ο Bloom.

Πηγή : www.hit-channel.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *