Η Swarofski παρουσιάζει τη συλλογή κοσμημάτων για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Η Swarofski παρουσιάζει τη συλλογή κοσμημάτων για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Η Swarofski παρουσιάζει τη συλλογή κοσμημάτων για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Εμπνευσμένη από το πνεύμα ρομαντισμού και πολυτέλειας του Παρισιού, η νέα συλλογή κοσμημάτων της Swarovski προσφέρει το ιδανικό δώρο για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

 

 

 

 

 

 

Λάμψτε, τολμήστε και ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε τη νέα συλλογή κοσμημάτων της Swarovski, που αποτίνει φόρο τιμής στους έρωτες της πόλης. Λαμπερές αποχρώσεις κρυστάλλων pavé συνδυάζονται αρμονικά με ροζ και μεταλλικούς τόνους, μοντέρνα σχέδια και λαμπερές κοπές Swarovski, που εντείνουν τη λάμψη.

Στο επίκεντρο των δημιουργιών για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η συλλογή Crystal Wishes διηγείται τη δική της ιστορία, με λαμπερά σύμβολα που εκφράζουν τον σύγχρονο ρομαντισμό, χάρη στα μοναδικά τους μηνύματα.

Τα λαμπερά γούρια –αστέρι, καρδιά, φεγγάρι, κλειδί και μάτι– σε ασημένιες, χρυσαφί και ροζ χρυσαφί μεταλλικές αποχρώσεις, κοσμούνται με κρύσταλλα Swarovski και κρέμονται από λεπτή αλυσίδα.

Τα σετ κοσμημάτων Crystal Wishes φοριούνται μαζί, για μοντέρνο στυλ «layering», ή μπορείτε να τα χαρίσετε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ως σύμβολα τρυφερότητας με ιδιαίτερο νόημα.

Η Nathalie Colin, Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski, σχολίασε: «Η ανάγκη για αγάπη και φιλία είναι πανανθρώπινο συναίσθημα, που γίνεται εντονότερο σε δύσκολες στιγμές. Στο Παρίσι, την πόλη του έρωτα, όλοι –νέοι και ηλικιωμένοι, γυναίκες και άνδρες– εκφράζουν δεχτείτε ή να τα προσφέρετε, αλλά και για να τα μοιραστείτε, καθώς μπορείτε να δώσετε το ένα μέρος του βραχιολιού ή του κολιέ σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Η αγάπη είναι μοναδική όσο και πολύτιμη και πρέπει να τη γιορτάζουμε και να τη μοιραζόμαστε».

Εμπνευσμένη από την υψηλή κοσμηματοποιΐα με μια λεπτή παριζιάνικη αίσθηση, η συλλογή για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι τόσο κομψή όσο και ευκολοφόρετη.
Αυτή τη σεζόν, γιορτάστε τη λάμψη της αγάπης. Από μικρά δείγματα τρυφερότητας μέχρι εντυπωσιακά κομμάτια με στυλ, τα ρομαντικά δώρα με νόημα της φετινής Γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου διατίθενται στη μπλε συσκευασία Swarovski.

Πληροφορίες: Swarovski Boutiques – Λευκωσία – Λάρνακα – Λεμεσό – Πάφο –
Τηλ: 22897361

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *