Η συγκινητική ανάρτηση του Ερμογένη Σκιτίνη για το τέλος του «Τατουάζ» (video)

Η συγκινητική ανάρτηση του Ερμογένη Σκιτίνη για το τέλος του «Τατουάζ» (video)

Η συγκινητική ανάρτηση του Ερμογένη Σκιτίνη για το τέλος του «Τατουάζ» (video)

Η τηλεοπτική σειρά «Τατουάζ» φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της μετά από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε και τα συναισθήματα για τους συντελεστές είναι αρκετά φορτισμένα.

Ένας εκ των συντελεστών της σειράς είναι και ο Κύπριος τραγουδιστής Ερμογένης Σκιτίνης ο οποίος μέσα από το Τατουάζ έδειξε τις υποκριτικές του ικανότητες και εξέπληξε το κοινό Κύπρου και Ελλάδας.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα και ένα video που τραγουδά αποφάσισε να αποχαιρετήσει το Τατουάζ ο διάσημος τραγουδιστής.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Μια όμορφη σεζόν έφτασε στο τέλος της και θέλω να αποχαιρετήσω το «Τατουαζ» με μια πολύ γλυκιά ανάμνηση και με τον τρόπο που εγώ ξέρω να εκφράζομαι καλύτερα. 
Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος σε αυτή την υπέροχη ομάδα, γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους, που στη συνέχεια έγιναν πολύ καλοί φίλοι και δίπλα χαρούμενος που ήμουνα και εγώ ένα κομμάτι σε μια από τις επιτυχιες που έκαναν και οπως φαίνεται θα συνεχίσουν να κάνουν για πολλά χρόνια ακόμη. 
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείξατε. Είς το επανιδείν 😎 @georgiou82@koulisnikolaou .
#ermogeniskitinis #singer #actor#tatouaz #acoustic   »

View this post on Instagram

Μια όμορφη σεζόν έφτασε στο τέλος της και θέλω να αποχαιρετήσω το «Τατουαζ» με μια πολύ γλυκιά ανάμνηση και με τον τρόπο που εγώ ξέρω να εκφράζομαι καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος σε αυτή την υπέροχη ομάδα, γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους, που στη συνέχεια έγιναν πολύ καλοί φίλοι και δίπλα χαρούμενος που ήμουνα και εγώ ένα κομμάτι σε μια από τις επιτυχιες που έκαναν και οπως φαίνεται θα συνεχίσουν να κάνουν για πολλά χρόνια ακόμη. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείξατε. Είς το επανιδείν 😎 @georgiou82 @koulisnikolaou . . . . #ermogeniskitinis #singer #actor #tatouaz #acoustic

A post shared by Ermogenis Skitinis (@ermogenisskitinis) on

 

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *