Η συγκλονιστική ιστορία της Άννας Μπεζάν

Η συγκλονιστική ιστορία της Άννας Μπεζάν

Η συγκλονιστική ιστορία της Άννας Μπεζάν

Από τη μητρική απόρριψη, τη σωματική βία μέχρι και τα χρόνια στο oρφανοτροφείο. Η 23χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει τη συνταρακτική ιστορία της ζωής της.

Στο 4ο επεισόδιο του «Soundtrack of love», που θα προβληθεί αύριο, στις 9.15μ.μ., στον Alpha Κύπρου, η νεαρή ηθοποιός, ανεβαίνει στη σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου Λευκωσίας, με αφορμή το ευχαριστώ που θέλει να εκφράσει δημοσίως στη διευθύντρια του oρφανοτροφείου όπου μεγάλωσε! Σκέψεις, συναισθήματα, εκφράσεις έρχονται να φέρουν στο προσκήνιο μία ευαίσθητη ψυχή, της οποίας η ιστορία μοιάζει με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Εξωτερικά εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της, αλλά τα λόγια που θα βγουν από τα χείλη της δεν πρόκειται να αφήσουν κανένα ασυγκίνητο. Η εγκατάλειψη που βίωσε από την ημέρα που γεννήθηκε, η μητρική απόρριψη και η ευχή της μάνας της να μην την είχε γεννήσει ποτέ, η σωματική βία που δεχόταν από τον πατέρα της, η καταγγελία στην Αστυνομία που της άνοιξε την πόρτα του oρφανοτροφείου και η γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό της είναι μόνο μερικές από τις αναμνήσεις των παιδικών της χρόνων και μέρος όλων όσων θα ειπωθούν στο live show, με παρουσιάστρια τη Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Στα παιδικά και αθώα της μάτια, το ξύλο έμοιαζε σαν κάτι «φυσιολογικό» και η είσοδός της στο oρφανοτροφείο της προκαλούσε, αρχικά, εντύπωση. Ο λόγος; Εκεί μέσα δεν υπήρχε καμία σωματική βία και όλα κυλούσαν ήρεμα!

Ας δούμε όμως τα γεγονότα από την αρχή. Οι γονείς της Άννας ήταν σε διάσταση, όταν η μητέρα της ήταν έγκυος την ίδια. Όταν γεννήθηκε, δέχθηκε το πρώτο χαστούκι της ζωής, αφού η μάνα της αποφάσισε να την αφήσει στο νοσοκομείο, με τη δικαιολογία ότι δεν την ήθελε. Ο άνθρωπος που μπορούσε να τη μεγαλώσει ήταν ο πατέρας της, που την είχε παραλάβει από το νοσοκομείο. Αν και μορφωμένος και με καλή δουλειά, δεν δίσταζε να σηκώνει χέρι στην κόρη του, με αποτέλεσμα η ίδια να ομολογεί ότι ο πατέρας της τής ασκούσε σωματική βία. Πλησιάζοντας στην εφηβεία, αποφάσισε να τον καταγγείλει στις Αρχές και έτσι, με εισαγγελική παρέμβαση, απομακρύνθηκε από το σπίτι της και μεταφέρθηκε σε ορφανοτροφείο μέχρι τα 18 της χρόνια. Εκεί γνώρισε τη Βασιλεία, τη διευθύντρια του ορφανοτροφείου, με την οποία συνδέθηκε, μιας και δεν είχε άλλους συγγενείς.

Ήταν ο άνθρωπος που την έκανε να νιώθει ενεργή, ασφαλής αλλά και προσγειωμένη. Από την άλλη, ο πατέρας της Άννας προσπαθούσε με διάφορους τρόπους να τη δει όσο καιρό βρισκόταν στο ορφανοτροφείο. Χαρακτηριστική ήταν και η στιγμή όπου κάποιος της έκανε φάρσα ότι δήθεν ο πατέρας της είχε πεθάνει, με σκοπό να της προκαλέσει τύψεις. Η ίδια αν και βούρκωσε με το άκουσμα της είδησης, όταν όμως πληροφορήθηκε, μετά από καιρό, την πραγματική είδηση του θανάτου του πατέρα της, δεν τον πένθησε. Με τη μητέρα της μίλησαν μία φορά στο τηλέφωνο, όταν ήταν 16 ετών. Η Άννα την πήρε τηλέφωνο για να της εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της για το θάνατο του παππού της, με τη μητέρα της να της επαναλαμβάνει ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της. Ερχόμενοι στο σήμερα, η Άννα Μπεζάν, αν και θεωρεί ότι όλα αυτά ήταν και θα παραμείνουν μέρος της ζωής της, τα αφήνει πίσω της και κοιτάζει τη ζωή με αισιοδοξία και χαμόγελο. Στο αυριανό επεισόδιο του «Soundtrack of love», η νεαρή ηθοποιός λέει όσα δεν αποκάλυψε ποτέ στη ζωή της για την οικογένειά της και όλα όσα βιώνει στο σήμερα. Επίσης, παρακολουθήστε άλλες πέντε ιστορίες, γεμάτες μυστικά και αποκαλύψεις.

Πηγή : Περιοδικό TV Mania, τεύχος 1299

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *