Η Τάμτα παρουσιάζει την acoustic εκδοχή του «Replay»

Η Τάμτα παρουσιάζει την acoustic εκδοχή του «Replay»

Η Τάμτα παρουσιάζει την acoustic εκδοχή του «Replay»

Μία διαφορετική πλευρά του «Replay» μοιράζεται η Τάμτα.

Το «Replay» της Τάμτα επανακυκλοφορεί σε acoustic εκδοχή.

Το τραγούδι με το οποίο το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop εκπροσώπησε την Κύπρο στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, σημειώνει τεράστια επιτυχία στην Ευρώπη έχοντας μπει στις μεγαλύτερες playlists στο Spotify.

Έπειτα από τη Eurovision το «Replay» έφτασε έως το Νο. 24 στο Global Viral Top 50 του Spotify, το οποίο περιλαμβάνει τραγούδια από όλον τον κόσμο τα οποία σημειώνουν μεγάλη ανοδική πορεία στην πλατφόρμα.

Η Τάμτα χαρίζει στους θαυμαστές της (και όχι μόνο) την acoustic έκδοση του «Replay» καθώς συνεχίζει δυναμικά την πορεία της.

Πριν μερικές ημέρες η εκρηκτική τραγουδίστρια βρέθηκε στην Ισπανία όπου και αποθεώθηκε από πάνω από 100.000 κόσμου που έδωσε το «παρών» στο Pride της Βαρκελώνης,

Την Πέμπτη (27/06) η Τάμτα πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στα Mad Video Music Awards 2019 στα οποία μας έδωσε μια γεύση από τη νέα έκδοση του «Replay», ενώ παρουσίασε και την ολοκαίνουργια συνεργασία της με τον SNIK σε ένα τραγούδι με τίτλο «Señorita».

Την acoustic εκδοχή του «Replay» δια χειρός AlexSimonBass μπορείτε να την απολαύσετε αποκλειστικά στο Spotify, όπου κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Το «Replay» υπογράφουν οι Alex Papaconstantinou, Teddy Sky, Kristoffer Fogelmark, Victory Svensson και Albin Nedler.

Πηγή : www.hit-channel.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *