ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣΗ τάση που θα φορέσουμε όλες αυτή τη σεζόν είναι ήδη στη...

Η τάση που θα φορέσουμε όλες αυτή τη σεζόν είναι ήδη στη ντουλάπα μας

Σίγουρα, οι περισσότερες γυναίκες έχουμε στραμμένη την προσοχή μας στην ανανέωση της χειμερινής μας γκαρνταρόμπας και το που θα βρούμε εν τέλει όλα όσα θα χρειαστούμε για να δημιουργήσουμε τις πιο chic εμφανίσεις. Όσες από εμάς όμως έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στη μόδα και παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις της, ψάχνουμε και τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στον κόσμο της μόδας την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020.

Ευτυχώς για εμάς, μία από τις top τάσεις της μόδας για την επόμενη σεζόν είναι ένα κομμάτι που έχουμε ήδη στη συλλογή μας. Ο λόγος για τις ψηλόμεσες παντελόνες, οι οποίες θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις τάσεις της μόδας της επόμενης σεζόν. Τις είδαμε στις συλλογές της Victoria Beckham και του Oscar de la Renta, του Ralph Lauren και του Tommy Hilfiger.

Για casual ή formal περιστάσεις, μία ψηλόμεση παντελόνα είναι μία από τις πιο κομψές επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Εάν αναρωτιέστε πως θα φορέσετε αυτό το κομμάτι της συλλογής σας, τα looks που συγκεντρώσαμε είναι σίγουρο πως θα σας εμπνεύσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS

Φάβα