Η τεράστια αποζημίωση στη Madonna εξαιτίας της παραβίασης των προσωπικών δεδομένων της

Η τεράστια αποζημίωση στη Madonna εξαιτίας της παραβίασης των προσωπικών δεδομένων της

Η τεράστια αποζημίωση στη Madonna εξαιτίας της παραβίασης των προσωπικών δεδομένων της

Η νομική εκπρόσωπος της Μαντόνα, Τζένι Άφια, ανακοίνωσε χθες, Πέμπτη, ότι η βασίλισσα της ποπ και οι δύο δίδυμες κόρες της, Στέλα και Έστερ, αποζημιώθηκαν από τον βρετανικό εκδοτικό οργανισμό «Associated Newspapers (σ.σ. στον οποίο ανήκει η «Daily Mail») λόγω ενός επίμαχου άρθρου που αποτέλεσε «σοβαρή παραβίαση της ιδιωτικότητας».

Το άρθρο δημοσιεύτηκε τον περασμένο Ιανουάριο και περιελάμβανε λεπτομέρειες σχετικά με την υιοθεσία των δίδυμων κοριτσιών από το Μαλάουι.   Σύμφωνα με την Άφια, το επίμαχο άρθρο αποκάλυψε τα ονόματα των δύο κοριτσιών, τη φυλετική καταγωγή τους, την ηλικία τους, το ότι διέμεναν σε ορφανοτροφείο στο Μαλάουι, καθώς και ότι εκκρεμούσαν αιτήσεις από τη Μαντόνα για την υιοθεσία τους.

Η ίδια επεσήμανε ότι τόσο στη βρετανική νομοθεσία όσο και σε αυτήν του Μαλάουι υπάρχουν προβλέψεις σχετικά με την ταυτοποίηση παιδιών που είναι σε διαδικασία υιοθέτησης.

Η πλευρά των αντιδίκων αντέτεινε ότι «στον οικογενειακό λογαριασμό της στο Instagram, η Μαντόνα είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες στις οποίες διαφαινόταν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για τα κορίτσια, μαζί με τα ονόματά τους, και όλα αυτά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υιοθέτησης.»

Προφανώς, οι δικαστές δεν πείστηκαν, με αποτέλεσμα την καταβολή αποζημιώσεων, το ποσό των οποίων δεν αποκαλύπτεται και το οποίο θα γίνει δωρεά σε παιδιατρική κλινική του Μαλάουι, όπως ενημέρωσε η Τζένι Άφια.   «Είναι ευχαριστημένη (σ.σ. η Μαντόνα) που μπορεί να βγει κάτι καλό από την κατάσταση» δήλωσε η Άφια.

Πηγή : lifo.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *