Η τούμπα του πρίγκιπα George – Tον έσπρωξε η ξάδερφή του, Savannah! (βίντεο)

Η τούμπα του πρίγκιπα George – Tον έσπρωξε η ξάδερφή του, Savannah! (βίντεο)

Η τούμπα του πρίγκιπα George – Tον έσπρωξε η ξάδερφή του, Savannah! (βίντεο)

Mετά τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, έκαναν δυο εμφανίσεις και τραβώντας όλα τα φώτα επάνω τους.

Ένα άγνωστο περιστατικό από τον φιλανθρωπικό αγώνα polo αποκάλυψε ο φακός. Σε επεισόδιο ενεπλάκη ο τρίτος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Γεώργιος και η εξαδέλφη του Savannah Phllips.

Όλοι είδαμε τις προηγούμενες ημέρες τη στιγμή που ο μικρός πρίγκιπας έτρεξε ταραγμένος στη μητέρα του Kate η οποία έσπευσε να τον παρηγορήσει.

Πριν λίγες ώρες, είδαμε και το διαφωτιστικό βίντεο στο οποίο φανερώθηκε τι ακριβώς συνέβη στον πρωτότοκο γιο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton.

Όπως φαίνεται, ο 4χρονος πρίγκιπας βρίσκεται πάνω σε ένα λόφο και διασκεδάζει μαζί με άλλα παιδιά και με την εξαδέρφη του, βλέποντας τον αγώνα polo με άλογα στον οποίο συμμετέχει και ο πατέρας του πρίγκιπας William.

Χωρίς κανένα προφανή λόγο, η 7χρονη ξαδέρφη του Savannah και μεγαλύτερη δισέγγονη της βασίλισσας Ελισάβετ, σπρώχνει τον Γεώργιο κάτω από τον λόφο.

Λίγο αργότερα, τον Γεώργιο παρηγορεί η μητέρα του, ενώ η μητέρα της Savannah φαίνεται να τη μαλώνει.

 

Η κόντρα ανάμεσα στη Savannah και τον Γεώργιο ξεκίνησε από την παρέλαση Trooping the Colour, όπου πάνω στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, η 7χρονη έκλεισε το στόμα του πρίγκιπα!

Πηγή : Like.com.cyqueen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *