Η Τζόυς Ευείδη ανοίγει το σπίτι της και αποκαλύπτει το λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ!

Η Τζόυς Ευείδη ανοίγει το σπίτι της και αποκαλύπτει το λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ!

Η Τζόυς Ευείδη ανοίγει το σπίτι της και αποκαλύπτει το λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ!

Το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη άνοιξε η Τζόυς Ευείδη και φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό. Η ηθοποιός φωτογραφίζεται με τα αγαπημένα της κατοικίδια και παραχωρεί συνέντευξη μιλώντας για την προσωπική της ζωή, ενώ αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο δεν παντρεύτηκε.

«Στη Νέα Σµύρνη µεγάλωσα. Στο συγκεκριμένο σπίτι μετακόµισα πριν από δεκαπέντε χρόνια. Το πρώτο που ξεχώρισα είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ φωτεινό διαµέρισµα. Δεύτερον, η σπιτονοικοκυρά, η κ. Αθανασία, όταν της είπα ότι έχω ένα σκυλάκι, µου είπε χαµογελώντας «δεν πα’ να ’χεις και δέκα»! Τρίτον, έχει τεράστια μπαλκόνια, πιο µεγάλα από το διαµέρισµα. Το σπίτι είναι 90 τ.µ. και τα µπαλκόνια 100 τ.µ. Θυµάµαι ότι η κ. Αθανασία µου είχε πει: «Θα γυρίζεις στο σπίτι σου από διακοπές και δεν θα στενοχωριέσαι». Και πραγµατικά, έτσι είναι. Γενικά, είµαι πολύ του σπιτιού, αν µπορούσα να χτίσω την εξώπορτα, θα το έκανα», είπε η Τζόϋς για το ησυχαστήριό της.

Όσο για τον λόγο που δεν παντρεύτηκε αλλά και τις επιλογές της προσωπικής της ζωής;

«Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάµο, αλλά λόγω της δουλειάς έχω φορέσει πολλά νυφικά. Τα έχω χορτάσει. Δεν τον ονειρεύτηκα και πολύ τον γάµο, για να είµαι ειλικρινής. Δεν είµαι από τις γυναίκες που είχα αυτή την εικόνα για µένα, είχα περισσότερο πνευµατικές αναζητήσεις. Έχω ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή µου, µε τα µυαλά που κουβαλούσα σε κάθε ηλικία, βέβαια. Πήρα και χαρές και λύπες. Δεν νιώθω άτυχη σε αυτόν τον τοµέα. Είµαι ευχαριστηµένη».

Πηγή : koolnews.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *