Η Βασίλισσα Ράνια κάνει διακοπές στην Κύπρο

Η Βασίλισσα Ράνια κάνει διακοπές στην Κύπρο

Η Βασίλισσα Ράνια κάνει διακοπές στην Κύπρο

Της Ντόρας Χριστοδούλου

Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάφο για διακοπές, σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες του «Φ».

Η σύζυγος του Βασιλιά Αμπντάλα Β’ με τη συνοδεία της έφθασε λίγο πριν τις 4.00μμ του Σαββάτου με το βασιλικό τζετ στο αεροδρόμιο Πάφου από το Αμμάν και αναχώρησε προς άγνωστο προορισμό υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι με το αεροσκάφος είχαν φθάσει την Παρασκευή στο αεροδρόμιο Πάφου και άλλα μέλη του βασιλικού οίκου της Ιορδανίας, δεν είναι όμως γνωστό κατά πόσο σε αυτά περιλαμβανόταν και ο ίδιος ο Ιορδανός μονάρχης.

Τη Ράνια της Ιορδανίας, μια από τις πλέον δημοφιλείς γαλαζοαίματες, ανέμενε στο αεροδρόμιο Πάφου ένας μικρός στόλος οχημάτων μαζί με δυνάμεις ασφαλείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, στελέχη της διπλωματικής αποστολής της Ιορδανίας στην Κύπρο και προσωπικό που φρόντισε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για την επιβίβαση της αποστολής στα οχήματα και την άμεση φόρτωση των αποσκευών σε αυτά.

Ελάχιστα λεπτά μετά την προσγείωση του λίαρ τζετ, η αποστολή με τη Βασίλισσα της Ιορδανίας αναχώρησε από το αεροδρόμιο για το πολυτελές θέρετρο στο οποίο θα απολαύσει την ολιγοήμερη παραμονή της στο νησί μας.

Πηγή : philenews.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *