Εικόνες από τη βάφτιση της εγγονής της Πόλυς Πάνου

Εικόνες από τη βάφτιση της εγγονής της Πόλυς Πάνου

Εικόνες από τη βάφτιση της εγγονής της Πόλυς Πάνου
Φωτογραφία: NDP Photos

«Επιτέλους με βαφτίσαν, και Πολυτίμη είμαι εγώ, και η γιαγιά μου καμαρώνει εκεί ψηλά στον ουρανό…»! Μια μεγάλη φωτογραφία της μοναδικής εγγονής της αείμνηστης Πόλυς Πάνου, της 18 μηνών Πολυτίμης, συνοδεία των παραπάνω στίχων, υποδεχόταν τους καλεσμένους των γονιών της, Βαγγέλη Πάνου και Γωγώς Βαγενά, στο τραπέζι που ακολούθησε τη βάφτισή της.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Κηφισιά, με νονά τη Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία συνδέεται με στενή φιλία με τον πατέρα της αναδεξιμιάς της. Μάλιστα, τη μικρή την είχε γνωρίσει σ’ ένα γύρισμα, όταν η Πολυτίμη ήταν μόλις λίγων μηνών, και ένιωσε άμεσα συνδεδεμένη μαζί της, κάτι που οδήγησε στο να γίνει η πνευματική της μητέρα.

Η βάφτιση έγινε σε στενό κύκλο, ενώ ακολούθησε τραπέζι στο «View Hall», στο Μενίδι, όπου η μητέρα της μικρής Πολυτίμης, ως τραγουδίστρια, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε για τους δικούς της ανθρώπους, λέγοντας φυσικά και τραγούδια της Πόλυς Πάνου.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Γωγώ Βαγενά είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Συγκινούμαι ιδιαίτερα που η μικρή μας κόρη θα φέρει το όνομα μιας τέτοιας γιαγιάς, της Πόλυς Πάνου! Η μικρή Πόλυ είναι ένα πλασματάκι χρυσόκαρδο και γελαστό, με αίσθηση του ρυθμού και απίστευτες “κορώνες”! Είναι νωρίς ακόμη να πω αν θα έχει κλίση στο τραγούδι, πάντως καλλιτεχνικό “μικρόβιο” υποψιάζομαι πως έχει κολλήσει, αν κρίνω από την άνεση με την οποία έχουμε παρακολουθήσει συναυλίες ή άλλα events που έχει στήσει ηχητικά ο μπαμπάς της».

Πηγή : Περιοδικό Hello! τεύχος 134

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *