ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΉλιος: Ο Δήμος ερωτευμένος με τη Λήδα! Οι ζήλιες και η εξομολόγηση

Ήλιος: Ο Δήμος ερωτευμένος με τη Λήδα! Οι ζήλιες και η εξομολόγηση

Ήλιος: Ένας απρόσμενος έρωτας γεννιέται στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤΊ.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος συνειδητοποιεί πως είναι ερωτευμέ­νος με τη Λήδα και ζηλεύει τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνη και τον Νικήτα. Έτσι, για να μην τη χάσει από τη ζωή του, αποφασίζει να της εξομολογηθεί όλα όσα νιώθει.

Tόσο ο Δήμος όσο και η Λήδα είναι δύο άνθρωποι που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή τους. Ανάμεσα τους αναπτύχθηκε μία ουσιαστική φιλία μιας και δεν ήταν λίγες οι φορές που εκείνη στάθηκε στο πλευρό του επιχειρηματία και τον βοήθησε σε διάφορες υποθέσεις.

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Λήδα έρχεται κοντά με τον Νικήτα και τα κρυφά ραντεβού τους δεν αργούν να αποκαλυφθούν. Μάλιστα, η σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στη γυ­ναίκα και στον εγκληματία προκαλεί εντύπω­ση στον Δήμο.

Έτσι, ο τελευταίος προσπαθεί να πείσει τη Λήδα να σταματήσει να βλέπει τον Νι­κήτα. Παράλληλα, τα συναισθήματα που τρέφει ο Δήμος για τη γιατρό γίνονται όλο και πιο έντονα. Ωστό­σο, εκείνος δεν το παραδέχεται ούτε στον ίδιο του τον εαυ­τό.

Θεωρεί πως νοιάζεται για εκείνη σε φιλικό επίπεδο. Την επόμε­νη μέρα, η Αστυνομία καταφέρνει και συλλαμβάνει τον Νικήτα και τον Μάνο. Μόλις η Λήδα ενημερώνεται για αυτή την εξέλιξη σαστί­ζει. Έτσι, επικοινωνεί αμέσως με τον Δημήτρη και φροντίζει να γί­νει μια συμφωνία ώστε να αφεθεί ελεύθερος ο πρώτος. Πράγματι, η γυναίκα τα καταφέρνει, αλλά ο Νικήτας κρατάει τις αποστάσεις του από αυτήν.

Συγκεκριμένα, ο άντρας βρίσκει στο μπουφάν του έναν κρυμμένο πομπό και αντιλαμβάνεται πως τον παρα­κολουθούν. Έτσι, με κάθε αφορμή αποφεύγει τη Λήδα μιας και θεωρεί πως δίνει πληροφορίες στην Αστυ­νομία.

Τότε εκείνη ανησυχεί και φοβάται πως ο Νικήτας έχει καταλάβει τη συνεργασία της με τον Δημήτρη. Η ίδια είναι φανερά στεναχωρη­μένη και προβληματισμένη με την τροπή που έχει πάρει όλη αυτή π υπόθεση. Είναι ράκος ψυχολογικά και ο Δήμος πηγαίνει να τη βρει. Όταν καταλαβαίνει πόσο ενδιαφέρεται για ιόν Νικήτα, συνειδητοποιεί τα δικά του συναισθή­ματα για τη Λήδα. Μάλιστα, ζηλεύει με την αφο­σίωση που δείχνει σε εκείνον.

Στη σκέψη και μόνο πως θα τη χάσει, ο Δήμος σαστίζει. Έτσι, αποφασίζει να βρει το θάρρος και να της εξομολογηθεί τι αισθάνεται για εκείνη. Λίγο μετά, λοιπόν, της ζητάει να βρεθούν.

Πάνω σε μια κουβέντα που έχουν, ο Δήμος της εξομολογείται πως είναι ερω­τευμένος μαζί της και τα έντονα συναισθήματα που νιώθει για εκεί­νη. Όπως είναι φυσικό, η Λήδα ξαφνιάζεται από όσα της λέει ο επι­χειρηματίας μιας και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει αφού θεωρούσε πως η σχέση τους είναι μόνο φιλική.

Πηγή: My TV

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS