ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESTVΉλιος: Οι αποχωρήσεις και οι νέες αφίξεις στη σειρά

Ήλιος: Οι αποχωρήσεις και οι νέες αφίξεις στη σειρά

Ήλιος: Με ένα συγκλονιστικό φινάλε ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της σειράς του ΑΝΤ1, ο οποίος θα σηματοδοτήσει μία σειρά αποχωρήσεων, νέων αφίξεων και κατ’ επέκταση απρόσμενων ανατροπών στη ζωή των ηρώων…

Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή σημειώνοντας καθημερινά υψηλά ποσοστό τηλεθέασης. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να δώσουν το πράσινο φως για τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Ωστόσο, όπως είναι φυσικό, κάποιες ιστορίες θα κλείσουν και οι ρόλοι θα ολοκληρωθούν στο μεγάλο και συναρπαστικό φινάλε της σειράς.

Συγκεκριμένα, ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές βρίσκει τραγικό θάνατο στο τελευταίο επεισόδιο. Ο λόγος για τον Φίλιππο (Αντίνοος Αλμπάνης), ο οποίος δολοφονείται άγρια. Επίσης, ο Δήμος (Μάριος Αθανασίου) αποφασίζει να εγκαταλείψει τη ζωή του στην Καβάλα και να κάνει μια νέα αρχή μακριά απ’ όλους και απ’ όλα.

Όσον αφορά τώρα την Ελένη Βαΐτσου, η οποία εντάχθηκε στο καστ της επιτυχημένης σειράς λίγες εβδομάδες πριν, υποδυόμενη την πρώην σύζυγο του Δημήτρη, θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά.

Αυτή την περίοδο, η σεναριογράφος της σειράς, Μαρία Γεωργισδου, εξετάζει με προσοχή τη συγκλονιστική συνέχεια του δεύτερου κύκλου, ενώ κάποιοι ηθοποιοί βρίσκονται σε συζητήσεις τόσο για το αν θα παραμείνουν στη σειρά και τη δεύτερη σεζόν. Η ίδια θα συνεχίσει να πλέκει με μαεστρία την πλοκή και ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις, αλλά και δυνατές συγκινήσεις στο τηλεοπτικό κοινό από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.


Το έντονο αστυνομικό στοιχείο θα συνεχιστεί, ενώ νέα πρόσωπα αναμένεται να εισβάλλουν στη ζωή όλων και η παρουσία τους θα ανακατέψει ξανά την τράπουλα προκαλώντας αναπάντεχα γεγονότα, αλλά και εξελίξεις που κανείς δεν περιμένει, σύμφωνα με το My Tv.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS