ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΉλιος: Το παρελθόν επιστρέφει και η ζωής τους καταστρέφεται - Δύσκολες στιγμές...

Ήλιος: Το παρελθόν επιστρέφει και η ζωής τους καταστρέφεται – Δύσκολες στιγμές για Αλίκη – Λήδα

Στον Β’ κύκλο της σειράς «Ήλιος» θα δούμε κάποιους από τους ήρωες να έρχονται αντιμέτωποι με το παρελθόν, με αποτέλεσμα η ζωή και η ευτυχία τους να καταστρέφονται.

Δύο από αυτά τα πρόσωπα, στο νέο κύκλο της σειράς Ήλιος, είναι η Αλίκη και η Λήδα.

Λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν από τη μεγάλη πρεμιέρα της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤΙ «Ήλιος». Η σεναριογράφος, Μαρία Γεωργιάδου, έχει ετοιμάσει μία συγκλονιστική συνέχεια, που από το πρώτο κιόλας επεισόδιο π αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο. Παράλληλα, θα δούμε τη ζωή των ηρώων να αλλάζει δραματικά και κάποιοι από αυτούς να περνούν δύσκολες και επίπονες δοκιμασίες. Για παράδειγμα, η Αλίκη και η Λήδα είναι δύο από τα πρόσωπα που θα ταλαιπωρηθούν αρκετά. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Οι δύο γυναίκες βρίσκονται σε μεγάλο σοκ όταν μαθαίνουν πως ο πατέρας των παιδιών τους, ο Φίλιππος, είναι νεκρός.

Τόσο η μία όσο και η άλλη υπήρξαν παράφορα ερωτευμένες μαζί του στο παρελθόν και δεν μπορούν να δεχτούν αυτό που έχει συμβεί. Πέρα όμως από τον δικό τους πόνο, έχουν έγνοια και τα παιδιά τους. Η Εύα, ο Άρης και ο Πέτρος ξεσπούν σε λυγμούς όταν μαθαίνουν την τραγική αλήθεια. Οι μητέρες τους βρίσκονται στο πλευρό τους και αγωνιούν για το πώς θα διαχειριστούν τα παιδιά την τραγική αυτή απώλεια. Η Αλίκη έχοντας δίπλα της τον Δημήτρη παίρνει κουράγιο. Αντίστοιχα και η Λήδα, μιας και ο Νικήτας είναι πολύ προστατευτικός και στέκεται βράχος δίπλα της.

Κι ενώ οι δύο γυναίκες νομίζουν πως τα προβλήματα στη ζωή τους έχουν τελειώσει και από εδώ και πέρα θα μπορούν να ζήσουν ευτυχισμένες, τα πάντα αλλάζουν σε μία μόνο στιγμή. Συγκεκριμένα, μία μέρα αποκαλύπτεται ένα παλιό μυστικό της Αλίκης, το οποίο κινδυνεύει να καταστρέψει την ευτυχία της και όλα όσα έχει δημιουργήσει στη ζωή της. Η ίδια βρίσκεται σε πανικό και με όση ψυχραιμία της έχει απομείνει προσπαθεί να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Όμως νιώθει πως δεν μπορεί να τα καταφέρει αυτή τη φορά.

Από την άλλη, οι ξέγνοιαστες στιγμές στη ζωή της Λήδας διακόπτονται απότομα, αφού ένα πρόσωπο από το παρελθόν του Νικήτα επιστρέφει και ζητάει εκδίκηση. Η ζωή της θα βρεθεί σε κίνδυνο και ο αγαπημένος της θα κάνει ό,τι μπορεί για να τη σώσει.

Πηγή: Mytv

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS