Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Επιστρέφει μόνιμα στην Ελλάδα χωρίς τον Πάνο Βλάχο;

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Επιστρέφει μόνιμα στην Ελλάδα χωρίς τον Πάνο Βλάχο;

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Επιστρέφει μόνιμα στην Ελλάδα χωρίς τον Πάνο Βλάχο;

Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα στον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου;

Οι φήμες που ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό περί κρίσης στη σχέση τους επιβεβαιώθηκαν, μετά από όσα αποκάλυψαν άτομα του περιβάλλοντός τους. Όπως, όμως, είχε γίνει γνωστό, κρίση ήταν και πέρασε, καθώς το ζευγάρι τα είχε ξαναβρεί -μεσολάβησαν αρκετοί κοινοί φίλοι τους, μεταξύ των οποίων και ο κομμωτής και make up artist, Δημήτρης Γιαννέτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τριανταφυλλίδου – Βλάχος: Τι πραγματικά συνέβη ανάμεσά τους όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι χώρισαν; (βίντεο)

Το ζευγάρι, όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν, αντιμετωπίζει και πάλι δυσκολίες στη σχέση τους καθώς φαίνεται πως διαφωνούν σε ένα βασικό θέμα: Να συνεχίσουν ή όχι τη ζωή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν στο περιοδικό Λοιπόν ότι ο Πάνος Βλάχος εξακολουθεί να πιστεύει πως οι δυο τους μπορούν να συνεχίσουν να κυνηγούν το όνειρο της διεθνούς καριέρας, από την άλλη όμως η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έχει κουραστεί από τα αλλεπάλληλα κάστινγκ και τις δυσκολίες και επιθυμεί την Ελλάδα με το σκεπτικό πως αν και στη χώρα μας υπάρχει οικονομική κρίση ωστόσο οι ευκαιρίες δουλειάς και για τους δύο θα είναι περισσότερες εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε αυτή την πασίγνωστη αμερικανική σειρά θα παίξει ο Πάνος Βλάχος (εικόνες)

Η ηθοποιός φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα, κάτι που φυσικά θα σηματοδοτήσει και το οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Πάνο Βλάχο. Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, πληροφορίες τη θέλουν έτοιμη για το ταξίδι της επιστροφής στην πατρίδα ακόμη και πριν από τις γιορτές του Πάσχα.

Πηγή : Like.com.cy/ gossip-tv.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *