Ήταν η Μάγκυ στο ιταλικό Master Chef; Το Twitter ανακάλυψε μια περίεργη ομοιότητα (εικόνες)

Ήταν η Μάγκυ στο ιταλικό Master Chef; Το Twitter ανακάλυψε μια περίεργη ομοιότητα (εικόνες)

Ήταν η Μάγκυ στο ιταλικό Master Chef; Το Twitter ανακάλυψε μια περίεργη ομοιότητα (εικόνες)

H  Μάγκυ Ταμπακάκη κέρδισε, μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, στην αναμέτρησή της με τον Χρήστο Γλωσσίδη και για το έπαθλο «Silver Award» με έπαθλο 10.000 ευρώ.

Coach της ήταν ο σεφ Άνταμ Κοντοβάς, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις μαγειρικές της ικανότητες και παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη παίκτρια δεν ήταν επαγγελματίας σεφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατάκες – δηλητήριο στο MasterChef για την Μάγκυ Ταμπακάκη: «Δεν λειτουργεί έτσι μια μάνα…»

Όμως, αυτή η δήλωσή του μάλλον άνοιξε την όρεξη του Twitter, που μάλλον είχε καιρό για… ψάξιμο και μία μίνι έρευνα γύρω από το πρόσωπο της ωραίας κυρίας που κέρδισε το βραβείο.

Και πολύ σύντομα, τον γύρο του διαδικτύου έκαναν φωτογραφίες της από την Ιταλία και τις σπουδές της πάνω στη μαγειρική, αλλά και από το ιταλικό Master Chef.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Το δίλημμα της Μάγκυς Ταμπακάκη για τον γιο της που εξόργισε τους τηλεθεατές (βίντεο)

Η πρώτη φωτογραφία είναι από το ιταλικό MasterChef όπου φαίνεται μία παίκτρια η οποία μοιάζει με την ελληνίδα διαγωνιζόμενη και η δεύτερη είναι από την ιστοσελίδα επετηρίδας αποφοίτων της σχολής μαγειρικής του Τορίνο “SCUOLA DI CUCINA”, όπου απεικονίζεται όντως η Μάγκυ.

Βέβαια, η διαγωνιζόμενη δεν έχει κρύψει το ιταλικό παρελθόν της, ωστόσο οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έγιναν αφορμή για συζητήσεις στο Twitter που βλέπει μετά μανίας τον διαγωνισμό, κάποιους παίκτες συμπαθεί, άλλους δεν θέλει να τους βλέπει, ενώ ενίοτε κάνει spoiler, όπως αυτά εδώ:

Πηγή : Like.com.cy/ lifo.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *