Κατερίνα Γερονικολού: «Έσκισα όλες μου τις εφηβικές φωτογραφίες»

Κατερίνα Γερονικολού: «Έσκισα όλες μου τις εφηβικές φωτογραφίες»

Κατερίνα Γερονικολού: «Έσκισα όλες μου τις εφηβικές φωτογραφίες»

Η νέα και ωραία ηθοποιός της ελληνικής τηλεόρασης που πρωταγωνσιστεί στη δημοφιλή σειρά Τατουάζ, αποδεικνύει πως δεν είναι μία ακόμη «όμορφη», αλλά ήρθε για να παραμείνει με το ταλέντο της.

Η Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τις σπουδές της και τις γυναικείες ανασφάλειες. Ανάμεσα σε άλλα η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε τον λόγο που έσκισε όλες τις εφηβικές φωτογραφίες της.

«Ο λόγος ήταν ότι έβλεπα κάτι που δεν ήθελα πια να το ξαναδώ, όπως και κανείς άλλος (γελάει). Πώς βγάζεις μια selfie στο κινητό, δεν βγαίνει καλή και τη διαγράφεις; Ε, αυτό! Ήμουν λίγο ατσούμπαλη, με χάλια κούρεμα, πολύ μεγάλα κι έντονα φρύδια. Ήμουν μια άλλη και δεν μου άρεσα καθόλου. Τότε ήμουν στην Α’ Γυμνασίου και δεν το καταλάβαινα. Μετά, όταν μεγάλωσα και είδα κάπου τυχαία τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, τις εξαφάνισα και τις έσκισα!»

Πότε κατάλαβες ότι είσαι μια πολύ όμορφη γυναίκα;

Ποτέ! Φυσιολογική και κανονική με θεωρώ εγώ. Δεν έχω κόμπλεξ με την εμφάνισή μου, αλλά έχω ατέλειες, όπως όλοι. Υπάρχουν μέρες που μπορεί να σηκωθώ από το κρεβάτι και να είμαι καλά, να νιώθω ωραία και με αυτοπεποίθηση κι άλλες που να πιστεύω ότι δεν βλέπομαι. Είναι θέμα ψυχολογίας αυτό. Και ανασφάλειας ίσως.

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *