Ήβη Αδάμου: Όλα όσα αποκάλυψε για τη συγκατοίκησή της με τον Μιχάλη Κουινέλη

Ήβη Αδάμου: Όλα όσα αποκάλυψε για τη συγκατοίκησή της με τον Μιχάλη Κουινέλη

Ήβη Αδάμου: Όλα όσα αποκάλυψε για τη συγκατοίκησή της με τον Μιχάλη Κουινέλη

Στο Πρώτο Θέμα έδωσε συνέντευξη η Ήβη Αδάμου και μίλησε για τη ζωή της σήμερα, στο πλευρό του Μιχάλη Κουινέλη.

Για την απόφαση της να συγκατοικήσει με τον αγαπημένο της είπε: «Η συγκατοίκηση δεν με άγχωσε. Ήμασταν αρκετά χρόνια μαζί ώστε να Βρούμε ο ένας τον άλλον. Οχι μόνο δεν με άγχωσε, αλλά αντίθετα πιστεύω ότι μέσα από τη συγκατοίκηση βρήκαμε καλύτερα τους ρυθμούς μας. Πιστεύω ότι αν υπάρχουν σεβασμός, αγάπη και αλληλοκατανόηση η συγκατοίκηση δεν σε δυσκολεύει καθόλου. Και κάποιο πρόβλημα να προκύψει, αν υπάρχει συνεργασία μεταξύ των δυο στο τέλος της ημέρας λύνεται. Φτάνει να το θέλουν και οι δύο».

Ποιος από τους δύο κάνει τις δουλειές του σπιτιού; Η ίδια αποκάλυψε: «Θέλω να σου πω-ότι μαγειρεύω πάρα πολύ καλά. Επίσης εκείνο που δεν ξέρεις για μένα είναι ότι με την καθαριότητα έχω πολύ μεγάλο θέμα, (γελάει) Εντάξει, δεν κυνηγάω τον άλλον από πίσω με τη σκούπα, αλλά μου αρέσει η καθαριότητα μέσα στον χώρο μου. Γύρω μου όλα θέλω να είναι στη θέση τους και να είναι καθαρά. Αυτό επιβάλλεται στο σπίτι».

Η Ήβη Αδάμου μίλησε και για το μυστικό της σχέσης της με τον front man των Stavento με το οποίο καταπολεμούν τη ρουτίνα: «Ας ξεκινήσουμε από το κυριότερο, ότι πρέπει να είναι και οι δύο απασχολημένοι. Να έχουν ενδιαφέροντα και μαζί και χωριστά. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό. Μετά πρέπει να βρίσκεις τρόπους μέσα στο σπίτι να σπας τη ρουτίνα. Να φέρεις φίλους στο σπίτι, να ετοιμάσεις ένα δείπνο, να παίζεις ένα επιτραπέζιο. Να υπάρχει ζωή μέσα στο σπίτι».

Αν και φαινομενικά ήρεμη δύναμη, η τραγουδίστρια είπε αναφορικά με τον θυμό: «Γενικά είμαι χαμογελαστή και έχω τη χαρά μέσα μου. Δεν μου αρέσουν τα μούτρα και η μουρτζουφλιά. Προσπαθώ να κρατάω τα θετικά και να φέρομαι θετικά απέναντι στον άλλον, γιατί υποτίθεται πως ό, τι δίνεις παίρνεις. Αλλά υπάρχουν στιγμές που κι εγώ θυμώνω. Άνθρωπος είμαι. Εχω υπομονή και κρατιέμαι, αλλά αν γίνει κάτι και με πειράξει, εκεί θυμώνω».

Πηγή : yupiii.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *